Įspūdingą „Starcraft II“ papildymo prologą per parą pamatė pusantro milijono žmonių (Video)  (3)

Žaidimų kūrėjai „Blizzard“ garsėja savo gebėjimu kurti įspūdingus vaizdo įrašus, susijusius su jų pačių kuriamais nė kiek ne prastesniais žaidimais. Panašu, kad žaidimo „Starcraft II: Heart of the Swarm“ prologo vaizdelis šio žaidimo gerbėjų tikrai nenuvils – per parą nuo patalpinimo „Youtube“ svetainėje jį peržiūrėjo daugiau nei pusantro milijono žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Starcraft II“ papildymo įžanginiame vaizdo įraše galima pamatyti, kaip Zergų rasės erdvėlaivis, dydžiu nė kiek nenusileidžiantis ateivių laivams iš „Nepriklausomybės dienos“, atskrenda į žmonių apgyvendintą planetą ir sumaitoja žmonių kariuomenę nežinia kokiame mieste, ant kurio vėliau nukrenta ir neregėto dydžio, panašu, tų pačių žmonių, kosminis laivas.

Žinoma, animuoti filmai mums nepasako kaip atrodys pats žaidimas, tačiau iš jo bent jau galima spėti, kokia bus žaidimo tema. O išskirtinę galimybę pasibandyti žaidimą iki jo išleidimo į viešumą gavę polygon.com specialistai tvirtina, kad žaidime greta realaus laiko strategijos dėl nestandartinių sprendimų atsirado ir daugiau RPG stiliaus elementų.

Pristatyme matosi kai kurie nauji rasių atstovai, atsiradę nuo „Starcraft II“ išleidimo - visus rasių papildymus galima išvysti šiame vaizdo siužete:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(11)
(0)
(0)

Komentarai (3)