Naujos Windows 8 Professional nuolaidos studentams ir moksleiviams  (41)

Praėjusią savaitę pasibaigė kompanijos Microsoft nuolaidų programa, kurios metu buvo galima pigiau atsinaujinti iki operacinių sistemų versijų Windows 8 ir Windows 8 Professional (už tai buvo prašoma tik 40 JAV dolerių). Vis tik korporacija iš Redmondo nusprendė šiek tiek ilgiau pamaloninti studentus ir moksleivius, nuo vasario mėnesio pasiūlydama naujas kainas, internetu atsinaujinant iki versijos Windows 8 Professional.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toks atnaujinimas kainuos (ERP) 70 JAV dolerių (~ 180 lt). Pirmąją vasario dieną pasiūlymas galios JAV studentams ir moksleiviams. Nuo vasario 22 d. atnaujinimas bus prieinamas dar 22 šalių gyventojams. Dar vėliau, nuo kovo 7 d., pigiau atsinaujinti galės dar 11 valstybių, įskaitant Lietuvą, Latviją ir Estiją, studentai ir moksleiviai. Papildomos 16 šalių prie programos prisijungs nuo kovo 19 d.

Tokių šalių, kaip Nigerija ar Surinamas, nebuvimas Microsoft nuolaidų programoje visiškai nestebina, tačiau keista, kad prieigos prie pigesnio atnaujinimo neturės, pavyzdžiui, Japonijos ar Ukrainos studentai ir moksleiviai. Akivaizdu, kad Microsoft marketingo specialistai šioms šalims pasiūlys daug patrauklesnes programas. O galbūt programinės įrangos gigantas suteiks prieigą prie nuolaidų programos tik tų šalių švietimo įstaigoms, kurias ji pripažįsta ar įtraukė į kokias nors specialias sistemas.

Reikia pažymėti, kad atnaujinti savo programinę platformą galima tik tuose kompiuteriuose, kuriuose įdiegtos legalios operacinės sistemos Windows XP Service Pack 3, Windows Vista ir Windows 7.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(2)

Komentarai (41)

Susijusios žymos: