Apple šiemet išleis net du naujus išmaniuosius telefonus iPhone?  (3)

Gana įdomią informaciją apie korporacijos Apple planus dėl būsimų išmaniųjų telefonų pranešė kinų šaltiniai, kuriuos cituoja puslapis MacRumors.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, jog kompanija iš Kupertino šiemet visai galėtų išleisti netgi du naujus iPhone modelius, vienas iš kurių neva gali gauti 5“ įstrižainės ekraną. Jei tokie gandai tikrai taps realybe, tai reikš ne tik Apple norą sekti bendra rinkos tendencija (flagmanai šiemet privalo turėti 5“ ekraną), tačiau ir nesilaikyti tradicijos kasmet išleisti tik po vieną iPhone modifikaciją.

Remiantis pateikiama informacija, vienas iš naujų „obuolinių“ išmaniųjų telefonų labai primins dabartinį iPhone 5, tuo tarpu 5“ ekraną gausianti versija bus ilgesnė ir plonesnė. Aišku, gali būti kalbama apie du naujos kartos Apple telefonų prototipus, taigi visai tikėtina, kad rinkoje pasirodys tik vienas.

Antra vertus, kompanija iš Kupertino iš tikrųjų gali pereiti prie naujos strategijos ir nesilaikyti dabartinės „po vieną iPhone kasmet“ prie dažnesnių anonsų. Tokiam žingsniui galėtų pastūmėti ir nuolat aštrėjanti konkurencija išmaniųjų telefonų rinkoje ir stiprėjančios Android pozicijos (ypač biudžetinių sprendimų segmente, kuriame daug kas norėtų pamatyti ir biudžetinį iPhone).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: