„Microsoft“ gina savo „Windows RT“ operacinę sistemą: Su laiku ji taps geresnė  (16)

Programinės įrangos milžino „Microsoft“ atstovas Michaelis Angulio, duodamas interviu portalui „CNet“ pareiškė, jog „Windows RT“ operacinė sistema jo kompanijai yra labai svarbi, o ši, su laiku, kaip ir daugelis kitų operacinių sistemų, taps tikrai geresnė, nei yra šiuo metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Windows RT“ operacinė sistema buvo kritikuojama tiek prieš jos pasirodymą praėjusių metų spalio 26 dieną, tiek ir po pasirodymo. Daugiausiai kritikos buvo sulaukta dėl to, jog operacinė sistema nepalaiko senesnių „Windows“ programų, ką „Windows 8” padaryti gali.

Paklaustas, ką jis mano apie ARM ir „Intel“ procesorius, M. Angulio tiesiog paprašė palaukti vienerių ar dvejų metų. Jis teigė, kad prireiks vos tiek nedaug laiko, jog ARM architektūra pagrįsti lustai taptų dar labiau spartesni, tad jų ateitis yra neabejotinai labai šviesi. Štai kodėl „Microsoft“ yra svarbu palaikyti ne tik x86 architektūros lustus, tačiau ir ARM.

„Daugelis žmonių kalba apie tai, kad neveikia sena programinė įranga, tačiau jie negalvoja apie pranašumus, kurie suteikiami naudojant modernią programinę įrangą. Tik tos programos, kurios yra instaliuojamos iš „Windows“ parduotuvės, gali būti tikrai valdomos jūsų.“

„Sakykime, jog jūsų kompiuteris įkrenta į baseiną. Na, jūs įsigyjate naują ir tiesiog iš naujo parsisiunčiate visas programas. Tokiu metodu vartotojai naudojasi telefonuose ir planšetuose. Aš galiu išlaikyti visas savo programas parduotuvėje ir jas vėliau parsisiųsti vos vienu paspaudimu.“

„Taigi „Windows RT“ operacinės sistemos vartotojų patirtis lieka nuosekli ilgalaikėje perspektyvoje. Tai didžiulis pranašumas. Ir kai modernių programų kiekis mūsų parduotuvėje vis auga, vertės pažadas iš mūsų pusės tampa vis stipresniu.“, - sakė Michaelis Angulio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: