„Seagate“ vis dėlto neatsispyrė pagundai - oficialiai pranešė apie SSD kaupiklius  (0)

Tradicinių mechaninių kietųjų diskų gamintojai labai lėtai juda į SSD kaupiklių pusę. Kai gamintojai, kaip kad „Seagate“ ar „Western Digital“, siūlo produktus verslui, namų vartotojams jų tiesiog nėra, bet tai veikiausiai baigsis. „Seagate“ vis dėlto neatsispyrė pagundai pristatyti savo SSD kaupiklius namų vartotojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesiog „600 SSD” vardą turintys kietosios būsenos kaupikliai naudoja Link_A_Media (LAMD) valdiklį su 19-nm technologiniu procesu pagaminta MLC atmintimi. Kaip ir daugelis modernių SSD kaupiklių, jie tėra 7 milimetrų storio, tačiau bus siūlomi ir vos 5 mm storio variantai ypač ploniems nešiojamiesiems.

Gaila, kad „Seagate“ nepranešė kainų, tačiau netrukus bus siūlomi trys variantai su 120GB, 240GB ir 480GB talpomis. Pastarieji du informaciją gebės įrašyti 400 MB/s greičiu, kai pirmasis kiek lėčiau, 300 MB/s greičiu, tačiau jie visi informaciją nuskaityti gebės 500 MB/s greičiu.

Nepaisant to fakto, jog visiems „600 SSD” serijos gaminiams bus suteikiama trijų metų garantija, ji priklausys nuo dviejų aplinkybių. Jei informacijos įrašymo limitas bus viršytas, kuris yra 72TB, garantija nebebus suteikiama net ir nepraėjus trejiems metams. Tiesa tokia praktika - gana įprasta SSD rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: