Aukcione sumokėta 610 tūkstančių JAV dolerių už susitikimą su „Apple“ vadovu  (11)

„Charitybuzz“ aukcionas siūlė įdomią galimybę - nusipirkti susitikimą su dabartiniu „Apple“ vadovu Tim‘u Cook‘u. Tik prasidėjus aukcionui, kuris prasidėjo dar balandžio mėnesį, jau buvo pasiūlyta daugiau kaip 500 tūkstančių JAV dolerių, tačiau galutinė suma yra dar didesnė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip oficialiai pranešama, po 86 statymų galimybę su T. Cook‘u prie kavos apie valandą pakalbėti „Apple“ štabe laimėjo vyrukas, kuris pasiūlė 610 tūkstančių JAV dolerių. Suma tokia didelė, jog laimėtojas galės pasirinkti ir vieną draugą, kuris galės kartu vykti į „Apple“ štabą.

Jau peržengus 500 tūkstančių JAV dolerių ribą, „Charitybuzz“ prašė nepriklausomo banko kvalifikacijos, jog laimėtojas tikrai galės susimokėti. Vis dėlto įdomiausia ne tai, jog laimėjęs žmogus susimokėjo, tačiau tai, kad praktiškai visi pinigai atiteks labdaros fondui - „RKF Teisingumo ir Žmogaus teisių centrui“. Pradinė kaina už kavos atsigėrimą su T. Cook‘u buvo viso labo 50 tūkstančių dolerių, neįskaičiavus kelionės mokesčių, bet ji padidėjo daugiau kaip dešimt kartų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: