Per metus sulauksime net dviejų „Apple iPad mini“ atnaujinimų  (1)

Niekam ne paslaptis, jog kompanija „Apple“ ruošia planšetinio kompiuterio „iPad mini“ atnaujinimus, tačiau iki šiol nebuvo jokių konkrečių duomenų nei kokie jie bus, nei kada jie bus pristatyti rinkai. Dabar gi rinkos analitikai pateikė pirmąją konkrečią informaciją apie tai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša CNET žurnalistai, cituodami kompanijos „NPD DisplaySearch“ analitiką Richard Shim, „Apple“ kompanija artimiausiais metais pateiks du „iPad mini“ atnaujinimus, kurie turės sustiprinti planšetinio kompiuterio pozicijas rinkoje.

Pirmojo atnaujinimo metu, kuris įvyks antroje šių metų pusėje, „iPad mini“ gaus naują displėjų – nors jo įstrižainė bus kaip ir dabar 7,9“, tačiau raiška padidės iki 2048x1536 px, o taškų tankis viename colyje pasieks 324. 

Pasak analitiko Richard Shim, šiais metais pasirodys daug planšečių, kurių taškų tankis viename colyje viršys 300, tad bent jau šiuo parametru „Apple iPad mini“ ne tik nenusileis konkurentams, bet daugumą iš jų ir aplenks. 

Masinė naujųjų displėjų gamyba prasidės birželį arba liepą, o juos gamins kompanija „LG Display“.

Sekantis „iPad mini“ atnaujinimas bus jau 2014 metų pirmame ketvirtyje. Šio atnaujinimo metu „iPad mini“ gaus naujus procesorius, tačiau kokius konkrečiai, dar nėra tikslesnių duomenų.

Palyginimui galite peržiūrėti dabar prekyboje esančių „Apple iPad mini“ parametrus ir kainas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: