Mitas sugriautas: paaugliai nėra didžiausi vaizdo žaidimų gerbėjai  (5)

Priešingai nei daugelis mano, tipinis vaizdo žaidimų mėgėjas yra 35 metų, turintis vieną vaiką ir uždirbantis 23 tūkstančius svarų per metus. Daugeliui iki šiol atrodė, kad paaugliai yra didžiausi vaizdo žaidimų gerbėjai, rašo telegraph.co.uk.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdinys, kuriame paaugliai dienomis ir naktimis prilipę prie žaidimų konsolių, yra neteisingas. Britanijoje neseniai atlikta 2000 žaidėjų apklausa tai paneigė.

Kaip paaiškėjo vidutinis žaidėjų amžius yra 35 metai, paprastai jie turi antrą pusę, dirba 32 valandas per savaitę. Be to, tyrimas paneigė kitą stereotipą, kad vyrai žymiai daugiau žaidžia vaizdo žaidimų. Šiuo atveju statistinis žaidėjas gali būti tiek vyras, tiek ir moteris.

Vidutiniškai žaidėjai praleidžia dvi su puse valandos per dieną, penkias dienas per savaitę ir dažniausiai žaisdami vaizdo žaidimus išbūna iki 11 valandos vakaro.

Tačiau toks hobis atsiliepia ir santykiams su savo antrosiomis pusėmis. Kaip parodė atliktas tyrimas, daugelis žaidėjų bent du kartus per savaitę patiria barnius su savo partneriais dėl savo hobio. 15 procentų žaidėjų net nutraukė savo santykius dėl video žaidimų.

Socialinio video žaidimų tinklapio Pixwoo.com, kurio užsakymu ir buvo atlikta apklausa, atstovai teigė, kad visuomenėje gajus stereotipas, jog video žaidimų fanai dažniausiai yra paaugliai, kurie dėl savo pomėgio tūno kambariuose valandų valandas, išlįsdami tik pavalgyti, atsigerti ir nueiti į tualetą. Tačiau ši apklausa parodė, kad situacija realybėje yra visai kitokia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(6)
(0)
(0)

Komentarai (5)