Per 5 minutes kol neveikė „Google“, interneto srautas smuko beveik per pusę  (2)

Lietuvos laiku naktį iš penktadienio į šeštadienį penkias minutes buvo neprieinamos bendrovės „Google“ paslaugos, taip pat – paieška. Paslaugų teikimo sutrikimas buvo pastebėtas apie 1:52 Lietuvos laiku ir truko apie 5 minutes. Bandant pasiekti bet kokias „Google“ paslaugas tuo metu buvo rodoma klaida, kurios kodas yra 502.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors šis sutrikimas truko vos kelias minutes, mikrotinklaraščių svetainėje „Twitter“ dėl jo prasidėjo tikra žinučių audra.

„Įdomu, kiek žmonių tikrinosi, ar nesugedo jų „Wi-Fi“ ryšys prieš susivokiant, jog nulūžo „Google“, - rašė vienas „Twitter“ naudotojas, rašo "Times of India".

Maždaug po valandos interneto analizės bendrovė paskelbė, jog sutrikimo metu interneto svetainių peržiūrų skaičius buvo sumažėjęs 40 procentų.

„Google.com neveikė kelias minutes nuo 1:52 iki 1:57. Tai smarkiai paveikė „GoSquared“ svetainių lankomumo analizės duomenis – pasauliniame svetainių lankomumo grafike pastebėtas 40 proc. sumažėjimas. Tai labai rimta. Mūsų, interneto vartotojų, priklausomybė nuo google.com yra labai stipri“, - skelbiama bendrovės pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(13)
(0)
(0)

Komentarai (2)