Steve Ballmer palieka Microsoft generalinio direktoriaus postą  (5)

Šio įvykio laukė visi. Daugelis galvojo, kad šio įvykio niekada ir nesulauksime, ir vis tik tai atsitiks: Steve Ballmer palieka korporacijos Microsoft generalinio direktoriaus postą. Jo vadovaujama kompanija gana smarkiai užleido pozicijas eilėje rinkų, nors kol kas tai ir nėra labai kritiška. Taigi koks oficialus pasitraukimo iš esamų pareigų paaiškinimas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Microsoft pranešė, jog Steve Ballmer kompanijos vadovo kėdę paliks per artimiausius 12 mėnesių. Jis pasitrauks iš karto, kai tik jam bus surasta derama pamaina. Steve Ballmer parašė atvirą laišką savo kompanijos darbuotojams, kuriame aiškina priimtą sprendimą:

Mes užsiėmėme kompanijos reorganizacija, ir mes turime puikią vadovų komandą. Aš ketinau išeiti tuo metu, mūsų kompanija pavirsta į firmą, kuri užsiima ne tik programine įranga, tačiau ir įrenginiais bei tarnybomis. Mums reikalingas žmogus, kuris plėtos šią strategiją toliau, kai tuo negalėsiu užsiimti aš.

Kitą generalinį direktorių išrinks specialus komitetas, į kurį taip pat įeis vienas iš Microsoft įkūrėjų Bilas Geitsas (Bill Gates). Komitetui padės kompanija „Heidrick & Struggles“, kuri užsiima personalo paieška. Bus svarstomos ne tik kompanijos darbuotojų, tačiau ir išorės kandidatūros.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (5)