Nokia ne tik eksperimentavo su Android, bet ir buvo pradėjusi serijinę gamybą?  (0)

Praėjusios savaitės pabaigoje jau rašėme, kad kompanija Nokia visai rimtai svarstė galimybę išleisti išmaniųjų telefonų su operacine sistema Android.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atitinkami prototipai suomių laboratorijose ne tik egzistavo, tačiau ir sėkmingai veikė.

Platforma egzistavo tuo atveju, jei 2014 metais Nokia būtų nutraukusi partnerystės santykius su Microsoft. Vis tik paskelbtas sandėris su Microsoft planui „B“ nieko gero nežada.

Kinų puslapis CTechCN šioje detektyvinėje istorijoje žengė dar toliau. Tvirtinama, kad taivaniečių kontraktinis gamintojas Foxconn ne tik yra pagaminęs apie 10 000 egzempliorių Nokia išmaniųjų telefonų su Google Android, tačiau juos gamina ir toliau.

Nokia išmanusis telefonas turi kodinį pavadinimą „Mountain View“, jis buvo sukurtas Nokia specialistų, dirbančių Pekino inžineriniame centre, jo aparatinės platformos pagrindą sudaro procesorius Qualcomm Snapdragon 200 (8225Q).

Išmanusis telefonas turėjo pasirodyti vidutinės ir biudžetinės klasės mobilių įrenginių segmente. Sprendžiant iš turimos informacijos, šis mitinis produktas taps „galutine evoliucijos stotele“, kadangi Microsoft savo planų tikrai neatsisakys. Kompanija Google yra pagrindinis Microsoft konkurentas išmaniesiems telefonams skirtų operacinių sistemų rinkoje, o Nokia jau gavo avansą iš programinės įrangos giganto kaip garantą, kad sandoris įvyks.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)