Kompanija „LG“ kitais metais žada telefonus su lanksčiais ekranais  (0)

Elektronikos gamintoja „LG“ išplatino pranešimą, kad nuo kitų metų pradžios į parduotuves pradės tiekti pirmuosius pasaulyje lanksčiais OLED tipo ekranais apginkluotus išmaniuosius telefonus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos kompanija pranešimą apie naujienas išplatino kelios savaitės po to, kai tai padarė viena iš pagrindinių jos konkurenčių „Samsung“. Pastaroji pažadėjo, kad pirmasis telefonas su išlenktu ekranu pasirodys dar šį mėnesį. Naujos kartos OLED ekranu turėtų būti aprūpintas naujasis „Galaxy Note 3“.

Abi kompanijos jau yra parodžiusios pasauliui, kad išlenkti ekranai nebėra vien fantazijos vaisius. Jos abi siūlo įsigyti lenktus OLED tipo televizorius. Nors kompanijos teigia, kad televizoriuose jau puikiai veikia lankstūs ekranai, iš tikro tokiais juos pavadinti būtų sunku. Ekranai yra įmontuoti į lenktus plastmasės ir metalo kontūrus, patys ekranai nėra lankstūs, todėl vartotojas jų formos keisti negali.

Pasak „LG“, jos išmanusis telefonas bus lenktas iš apačios į viršų, tuo tarpu „Samsung“ žada, kad jos „Galaxy“ telefonas bus lenktas nuo kairio šono į dešinį. Abi kompanijos tvirtina, kad lankstus ekranas apsaugos telefonus nuo galimybės juos sudaužyti.

Vis dėlto ekspertai mano, kad tokio tipo telefonai nebus labai paklausūs. Esą vartotojams reikia naujų dizaino sprendimų, o ne šiek tiek lenkto, standartinės stačiakampio formos išmanaus įrenginio. Jei ekranai iš tiesų taps lankstūs ir juos vartotojai galės judinti, tada, anot ekspertų, pirkėjai turėtų išreikšti susidomėjimą.

Ekspertai sutaria, kad labiausiai rinką sudrebintų toks telefonas, kuris gebėtų būti apvyniotas aplink riešą ir atstotų laikrodį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)