Windows Phone išmanieji telefonai veiks kaip 3D skeneriai  (0)

Trimačių objektų (3D) spausdintuvai turėtų tapti dar vienu produktu, kuris vartotojus paskatintų išlaidauti. Jau vien kiek triukšmo sukėlė 3D spausdintuvo, kainuojančio vos 300 JAV dolerių, projektas, per porą dienų surinkusio vieną milijoną dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompiuterių komponentų gamintojai ir programinės įrangos kūrėjai taip pat juda šia kryptimi, tačiau kiekvienas savaip. Štai kompanija Intel šių metų antroje pusėje ketina pristatyti etaloninių nešiojamų kompiuterių ir planšečių, turinčių 3D objektų skenerį. Atitinkamos programinės įrangos kūrime dalyvauja ir Microsoft, tiesa, su savo nuosavu projektu.

Microsoft Research puslapyje pasirodė naujiena, kuri pasakoja apie išmanųjį telefoną su Windows Phone, gebantį sukurti objekto 3D modelį, o vėliau jį perduoti atitinkamam spausdintuvui.

Programėlė Microsoft Skynet UI dirba „panoramų sulipdymo“ principu, tačiau galutiniu rezultatu tampa trimatis modelis. Pastarasis galės būti naudojamas ir kitose programose, ne tik tose, kurios numato fizinio objekto sukūrimą.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(1)

Komentarai (0)