Metaliniai ir magnetiniai aksesuarai gerokai trikdo iPhone 6 Plus darbą (Video)  (0)

Lapkričio mėnesį pasirodė pranešimai apie iPhone 6 Plus kameros problemas: optinė vaizdų stabilizavimo sistema veikdavo nekorektiškai, todėl filmuotoje medžiagoje vaizdas banguodavo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-12-18 Metaliniai ir magnetiniai aksesuarai gerokai trikdo iPhone 6 Plus darbą (Video)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Problemą pripažino ir pati Apple, rašo puslapis 9to5mac. Kompanijos atstovų teigimu, šią problemą sukėlė vartotojų naudojami aksesuarai, turintys metalinių ir magnetinių dalių.

Apple techninio palaikymo portale pateiktame dokumente rašoma, kad iPhone 6 Plus savininkai turėtų vengti aksesuarų, kurie turi magnetinių ar metalinių dalių, tačiau daugelis vartotojų, savaime suprantama, tokio įspėjimo nepastebėjo.

Šiuo metu Apple ne tik stengiasi informuoti vartotojus apie minėtą problemą ir jos išvengimo būdus, tačiau aktyviai dirba ir su pačiu aksesuarų gamintojais.

Tokiu būdu, artimiausioje ateityje iš rinkos gali dingti iPhone 6 Plus dėklai ir prie telefono montuojami priedai, turintys metalinių ir magnetinių dalių, kurios neatitinka naujų reikalavimų ir sukelia kameros optinės stabilizavimo sistemos trikdžius.

Beje, amerikiečių kompanijos pranešime taip pat minimos ir kitos problemos, kurias sukelia magnetinių dalių turintys dėklai: tarp tokių galima rasti ir NFC darbo sutrikimus tiek iPhone 6, tiek ir iPhone 6 Plus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (0)