MacBook Pro vartotojai skundžiasi dėl atsilupančios ekrano dangos (Foto)  (5)

Nešiojamų kompiuterių MacBook Pro savininkai užvertė skundais Apple techninio aptarnavimo tarnybą, rašo puslapis MacRumors.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei anksčiau buvo masiškai skundžiamasi dėl vaizdo plokštės defektų, tai dabar atsirado kita problema – nuo ekranų nusilupa danga, kuri turėtų sumažinti atspindžius. Dėl defekto kenčia ne tik naujieji MacBook Pro su Retina ekranais. Problema būdinga daugeliui MacBook Pro serijos modelių, kurie buvo pardavinėjami nuo 2012 m. birželio mėnesio iki pat šių dienų.

Iš nuotraukų matyti, kad speciali ekrano danga gali atsilupti tiek ekranų šonuose, tiek ir per visą plotą (šiuo atveju naudotis kompiuteriu ypač sudėtinga).

Patys vartotojai teigia, kad nešiojamų kompiuterių eksploatacija buvo vykdoma standartinėmis sąlygomis, ekranai valomi su specialiomis valymo priemonėmis ar minkštais audiniais.

Kaip sureaguos į šiuos vartotojų skundus kompanija Apple, kol kas neaišku, kadangi iš kompanijos atstovų vis dar nesulaukta oficialių komentarų šiuo klausimu.

Įdomu tai, kad šios problemos kamuoja MacBook Pro serijos nešiojamus kompiuterius, kurie yra skirti profesionaliam naudojimui, skirtingai nei MacBook Air serijos nešiojami kompiuteriai. Skiriasi ne tik jų techninės galimybės, bet ir kaina - galite palyginti, kiek Lietuvoje kainuoja MacBook Pro nešiojami kompiuteriai, o kiek - MacBook Air.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: