Šiurpi mįslė iš Lenkijos įspėjo apie teroristų atakas Paryžiuje? (Video)  (0)

Po Prancūziją sukrėtusių teroro išpuolių, per kuriuos žuvo mažiausiai 127 žmonės, internautai prisiminė prieš mėnesį internete didelio susidomėjimo sulaukusį šiurpų vaizdo įrašą. Lenkijoje sukurtame video pateikiamos užuominos sutampa su penktadienio įvykiais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-11-16 Šiurpi mįslė iš Lenkijos įspėjo apie teroristų atakas Paryžiuje? (Video)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše užfiksuotas maro gydytojo kostiumą vilkintis asmuo, atliekantis keistus veiksmus. Jį puolė analizuoti daugybė susidomėjusių žmonių iš viso pasaulio, kurie savo pastebėjimais dalijasi specialiame tinklalapio „Reddit“ puslapyje

Internautams pavyko išsiaiškinti, kad video buvo nufilmuotas Lenkijoje, apleistose patalpose, kuriose anksčiau buvo įsikūrusi psichiatrinė ligoninė. Analizuodami įrašą jie iššifravo daug mįslingų užuominų (jas rasite minėtoje „Reddit“ grupėje), o dabar pastebimi sutapimai su įvykiais Prancūzijoje.

Dar spalio pabaigoje, kuomet mįslė sulaukė didelio susidomėjimo internete, užuominą „2015 there will be three“ (liet. 2015 bus trys) daugelis siejo su tuo, kad šįmet buvo trys penktadieniai 13-ą mėnesio dieną. Taigi būtent lapkričio 13-ąją buvo laukiama kažkokio įvykio.

Tame pačiame video užkoduoti žodžiai „red lips like tenth“, o tai yra „kill the president“ (liet. nužudyti prezidentą) anagrama. Viena teroristų ataka įvykdyta Prancūzijos nacionaliniame stadione, kur vyko mačas tarp Prancūzijos ir Vokietijos, tuo metu jame buvo ir Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as, bet jis buvo saugiai evakuotas. Be to, tai, kad „2015 bus trys“ internautai sieja ir su kitu faktu – iki šiol buvo nužudyti du Prancūzijos prezidentai.

Kitas šiurpą keliantis sutapimas – teroristai nužudė daugiau nei šimtą žmonių, kurie buvo atvykę į JAV grupės „Eagles of Death Metal“ koncertą. Minėtame video yra bent dvi užuominos apie erelį. Pirmoji teigia: „Strike an arrow through the heart of the eagle“ (liet. strėle perverk erelio širdį).

Antroji skamba taip: „Soon comes the fall / Another great empire. / The fall / The eagle on the horizon. / Join us. The eagle = infected will spreadd his diseease. We aare tthe antivirus will protect the world body“ (liet. Netrukus kris / kita didi imperija. / Žūtis / erelis horizonte. / Prisijunk prie mūsų. Erelis = užkrėstieji skleis jo užkratą. Mes esame priešnuodis saugosime pasaulio kūną).

Vaizdo įraše taip pat apstu įvairių užuominų apie atakas, grasinimų nužudyti ir kt.

„Arba visa tai yra milžiniškas sutapimas, arba šis galvosūkis nebuvo toks jau nereikšmingas“, – pastebi „Reddit“ narys slapyvardžiu „crepeshizzle“.

Kitas tinklalapio narys „Prankmask“ rėžė tiesiai šviesiai: „Žinutė autoriui: SLĖPKIS.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(35)
(10)
(25)

Komentarai (0)