Kaip „Microsoft“ kovos prieš „Apple“: kuo gali pasigirti naujieji kompiuteriai „Surface studio“ ir „Studio book“ (Video)  (2)

Paskutiniame „Microsoft“ renginyje oficialiai pristatyti du nauji įrenginiai – „Surface Book“ bei „Surface Studio“. Tiesa, pristatymas nebuvo labai išsamus, o ir iki dabar nieko daugiau nepaviešinta, bet kai kurias įdomybes jau galima paminėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėkime nuo naujojo „Surface Book i7“ – taip, toks naujojo kompiuterio pavadinimas. Nustebinsiu jus – jis turi „Intel i7“ procesorių. Taip pat skelbiama, kad „Surface Book i7“ išsaugojo ir transformerio konstrukciją su aliuminio korpusu - kompiuteris veikia ir kaip įprastas nešiojamas, ir kaip planšetinis kompiuteris.

Bet svarbiausias atnaujinimas – 2 kartus už „GTX 940M“ galingesnė „Nvidia GeForce GTX 965M“ vaizdo plokštė. Tam, kad ši vaizdo plokštė neiškeptų, „Microsoft“ įmontavo ir antrą aušintuvą, tad antros kartos „Book“ turėtų dirbti kiek garsiau.

Didesnė baterija leis „Surface Book“ nešiojamo kompiuterio režime veikti net iki 16 valandų.

Apie planšetinio kompiuterio režimą informacijos vis dar nėra. Iš išvaizdos „Surface Book“ nepasikeitė nei kiek, tačiau pakloti už šią versiją teks nemažai – Amerikoje „Surface Book i7“ kainuos net 2399 USD.

„Microsoft Surface Book i7“ video pristatymas

„Surface Studio“ – naujas, vos 12.5mm storio „viskas viename“ tipo kompiuteris ir tiesioginis „iMac“ konkurentas.

„Studio“ turi 28 colių 4500 x 3000 (rašydamas nesuklydau, tikrai) liečiamą „PixelSense“ ekraną, 6 kartos „Intel i5“ arba „i7“ procesorių, „GTX 980M“ vaizdo plokštę, iki 32GB RAM ir iki 2TB talpos SSD.

Šio kompiuterio kaina Jungtinėse Valstijose prasidės nuo... 2999 dolerių. Tikras „iMac“ konkurentas su įspūdingomis charakteristikomis ir neatsiliekančia kaina!

„Microsoft Surface Studio“ video pristatymas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
Autoriai: Erik Murin
(11)
(1)
(10)

Komentarai (2)