„Samsung“ pristatė dar vieną stebėtiną naujovę: fantastiškų galimybių „naujos kartos“ OLED ekraną (Video)  (1)

Pastaruosius kelerius metus Pietų Korėjos elektronikos milžinas „Samsung“ dirba su įvairių ekranų technologijomis, įskaitant susilekiančius ir net išridenamus ekranus, tačiau to kompanijai negana. Šios savaitės pradžioje prie šios poros pridėjo dar vieną stebėtiną naujieną: tamprius išmaniųjų telefonų ekranus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu, vykstant „Display Week 2017“ parodai, kompanija pristatė parodomąjį filmuką, kuriame matosi tampraus ekrano prototipas. Nepaisant to fakto, kad prezentacija nėra labai išsami, „Samsung“ sprendimas atrodo įspūdingai: ekranas sugeba atlaikyti tiek „spaudimą“ iš apačios, tiek ir iš viršaus bei grįžti į savo pradinę statinę būseną.

Kompanija šio OLED tipo ekrano koncepciją įvardija kaip „naujos kartos“ technologiją, kuri yra pranašesnė už šiuo metu rinkoje naudojamus lanksčius OLED tipo ekranus. Pagrindinis „naujos kartos“ tampraus ekrano pranašumas yra tas, kad jis gali būti sulenktas net dviem kryptimis. Tad, pavyzdžiui, panaudojus jėgą iš apačios, ekranas pradeda „pūstis“ lyg guminis balionas, o vėliau tiesiog sugrįžta į savo įprastinę būseną.

„Samsung“ teigia, kad tokia technologija ateityje gali būti panaudota išmaniuosiuose telefonuose, automobiliuose, išmaniosiose apyrankėse ir net dirbtinio intelekto produktuose. Šiuo metu kompanija turi veikiantį 9,1 colio įstrižainės prototipą, kurį ketina pademonstruoti artimiausiu metu.

Dabar „Samsung" demonstruoja tik paslaptingą vaizdo įrašą

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (1)