Suktukų manija iškelia vis keistesnes idėjas - šiam rusiškam suktukui reikėjo net trijų vairuotojų (Video)  ()

Suktukai („Fidget spinners“) - paprasti žaislai, kurie kažkaip sugebėjo užkariauti visą pasaulį. Jais, aišku, dažniau žaidžia vaikai, tačiau ir suaugusieji neretai nertai juo suka tarp pirštų. „YouTube“ portale vaizdo įrašai su suktukais yra neįtikėtinai populiarūs, ypač, jei jie yra originalūs. Štai rusai sugalvojo suktuką pasigaminti iš trijų per pusę perpjautų automobilių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Novosibirske gyvenantys automobilių mėgėjai tiesiog norėjo prisidėti prie šios keistos mados ir sukurti ką nors unikalaus. Suktukų jau prigaminta įvairių – „YouTube“ kūrėjai juos liejo iš įvairių metalų, gamino iš medienos ar plastiko. Visgi, tokio, atrodo, dar nematėme.

Šis suktukas pagamintas iš trijų „Lada Samara“ automobilių. Jie buvo perpjauti per pusę ir suvirinti. Priekiniais ratais varomi automobiliai vis dar funkcionavo, todėl į naują keistą derinį įsėdę vairuotojai galėjo priversti jį suktis. Tiesa, ne iš karto – prireikė šiek tiek laiko, kol trijų automobilių kombinacija buvo išjudinta.

Negalime pasakyti, kad eksperimentą reikėtų laikyti vykusiu. Suktukas apsisuko vos keletą kartų ir tik šiaip važinėjosi po tuščią aikštelę, kol galiausiai sulūžo. Automobiliai vėliau turbūt bus panaudoti kituose „Гараж 54“ kanalo eksperimentuose.

Iš trijų automobilių pagamintą suktuką galite pamatyti šiame vaizdo įraše

Akivaizdu, kad gamindami įvairius suktukus „YouTube“ kūrėjai stengiasi pritraukti kiek įmanoma daugiau žiūrovų. Suktukas iš „Lada“ automobilių nėra toks populiarus ir mėgstamas – nors apie jį rašė ne viena žiniasklaidos priemonė, vaizdo įrašas peržiūrėtas tik 737 tūkstančius kartų. Sakome „tik“, nes kiti įrašai yra kur kas populiaresni.

Pavyzdžiui, John Heisz, populiaraus „YouTube“ kanalo, skirto medžio darbams, kūrėjas suktuką pagamino iš plieno. Šis žaislas gana pavojingas – jis japoniškos mėtomos žvaigždės formos. Šis vaizdo įrašas surinko daugiau nei 6 milijonus peržiūrų – daug, bet ir tai toli gražu ne riba, kalbant apie panašių vaizdo įrašų populiarumą.

John Heisz suktukas vaizdo įraše

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(20)
(-18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: