Štai ji, ateities „Volga“: ką manote apie pademonstruoto koncepto dizainą? (Video)  (5)

Rusijos automobilinė žiniasklaida gyvai aptarinėja entuziasto iš Kazanės paskelbtas prabangiausio rusiško automobilio „Volga 2020“ koncepcijos nuotraukas. Vieni gėrisi modeliu ir giria jį, o kiti, publikuodami savo nuomones tinklaraščiuose, priskiria temą „humoras“...


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akivaizdu, kad automobilių pramonės atsilikėliai rusai svajoja apie geresnius automobilius. Nors važinėja „inomarkėmis“ (taip vadinami visi užsienietiški automobiliai), slapta puoselėja viltis kada nors nustebinti pasaulį ir savais inovatyviais sprendimais.

Tačiau, bent kol kas, rusiškos koncepcijos labai primena „Mercedes“ ar kitus bavariškus automobilius ar britišką (dabar jau indišką) „Jaguar“. Susipažinkite su „Volga 2020“, kurios koncepciją sukūrė Aleksandras Štormas ir pateikė dizainerių konkursui behance.net, pavadinęs savo kūrinį „GAZ model Volga 2020 concept car“.

Kaip jau minėjome, kai kurių Rusijos leidinių žurnalistai iš nuostabos neteko amo: negi „Volga“ galėtų kada nors taip gražiai atrodyti? Kiti, kaip jau minėjome, vadina šį modelį, geriausiu atveju, tinkamu GTA kompiuteriniams žaidimams arba „drambliuko svajonėms“. O ką manote jūs?

Daugiau „GAZ model Volga 2020 concept car“ atvaizdų

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(9)
(31)
(-22)

Komentarai (5)