Tai - bene geriausias kiniškas automobilinis vaizdo registratorius, nekainuojantis nei 100 eurų (Video)  (2)

Jei dažnai vairuojate, jums vaizdo registratorius yra tiesiog būtinas. Rinkoje yra visa gausybė pasiūlymų, tačiau išsirinkti patį geriausią vis tiek sunku. Šiandien siūlome susipažinti su bene geriausiu automobiliniu vaizdo registratoriumi, nekainuojančiu nei 100 eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai – „Dome D201“. Kuo jis toks geras? Visų pirma, aišku, kaina, tačiau apie ją vėliau. Priešingai nei kiti pigūs vaizdo registratoriai, „Dome D201“ filmuoja net 2560 x 1440P raiška – geriau nei reikia daugeliui. Daugeliui pakaks 1920 x 1080P, kuria šis registratorius filmuoja 60 kadrų per sekundę greičiu.

Vaizdo kokybė išties yra gera, bus lengva įžiūrėti automobilių numerius ir žmonių veidus. Taip yra 5 megapikselių raiškos sensoriaus dėka - nemažai pačių pigiausių vaizdo registratorių teturi 2 Mpx ar dar mažesnę raišką, o tokį faktą gamintojai linkę paprasčiusiai nuslėpti. Tad nieko keisto, kad su tokia maža raiška nufilmuotuose vaizduose neįmanoma įžiūrėti jokių detalių. 

Nors vaizdo registratorius visuomet taupo vietą kortelėje, vis tiek džiugu, kad į „Dome D201“ galima dėti net iki 512 GB atminties kortelę. Įrašai koduojami H.264 formatu, kuris yra modernus, patikimas ir, vėlgi, tausoja atmintį. „Dome D201“ taip pat filmuoja plačiau nei kai kurie kiti konkurentai – net 170 laipsnių kampu.

Gerai ir tai, kad „Dome D201“ turi papildomas funkcijas: vadinamąjį G sensorių, kuris užtikrina, kad avarijos atveju duomenys nebus prarasti, automatinį įsijungimą/išsijungimą, judesio daviklį, HDMI lizdą ir dar daug kitų. Teigiama, kad net tamsoje vaizdas išlieka ryškus ir skaidrus, todėl ir naktį užfiksuoti įvykiai bus nesunkiai įžiūrimi. Tačiau ir tai dar ne viskas.

„Dome D201“ gali veikti ir kaip GPS sekiklis, fiksuojantis, kur juda automobilis. Šią informaciją nesunkiai galima susieti su vaizdo įrašais, todėl bus įdomu sekti savo atliktas keliones. Kiek neįprasta funkcija – įspėjimas dėl saugaus atstumo laikymosi. Šis vaizdo registratorius gali jus perspėti, jei per arti priartėsite prie priešais važiuojančio automobilio.

Galiausiai, ir pati „Dome D201“ forma yra klasikinė ir per daug netrukdys. Korpuse sumontuotas 2.7 colių ekranas, leidžiantis peržiūrėti įrašus, tinkamai nustatyti kameros kampą ir valdyti registratoriaus funkcijas. Pakuotėje rasite patogų laikiklį, kroviklį, USB laidą ir instrukcijas.

Jei abejojate šio registratoriaus galimybėmis, siūlome pažiūrėti jo daromų įrašų kokybę šiame vaizdo siužete

Taigi, kiek jums atrodo turėtų būti vertas „Dome D201“ registratorius? Aišku, ne viskuo jis prilygsta kelis šimtus eurų kainuojantiems prietaisams, tačiau jis kainuoja kur kas pigiau nei artimiausi konkurentai. „Dome D201“ šiuo metu kainuoja €94,60, todėl manome, kad bent jau dabar tai yra vienas iš geriausių automobilinių vaizdo registratorių savo kainos kategorijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(61)
(29)
(32)

Komentarai (2)