Su nuolaida siūlomas geriausiai pirkėjų vertinamas radijo bangomis valdomas automobilis - 4 varomi ratai, 50 km/h greitis ir nieko nebijantis rėmas (Video)  ()

Radijo bangomis valdomi modeliai jau seniai nebėra tik žaislas. Dabar tai - ir labai populiarus hobis. Vis daugiau žmonių pasineria į radijo bangomis valdomus automobilius, tačiau šis hobis gali būti labai brangus. Ką daryti, jei norite jį išbandyti, tačiau nežinote, ar jis jums tikrai patiks?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

WLtoys No. 12428“ - tai biudžetinis radijo bangomis valdomas automobilis pradedantiesiems, kuriuos domina šis hobis. Mažų vaikų žaislu šio daikto laikyti nereikėtų - net gamintojas nurodo, kad jį valdyti gali tik 14 metų sulaukę asmenys. Taip yra todėl, kad šis automobilis nesunkiai išvysto 35-50 km/h greitį ir jį gali būti sunku suvaldyti.

Kita vertus, pultelyje yra akceleratoriaus reguliatorius, kuris leidžia sumažinti maksimalų automobilio greitį, o pats rėmas yra pakankamai tvirtas ir apsivertimų nebijo. 

„WLtoys No. 12428“ yra varomas visais keturiais ratais, turi minkštas padangas ir aukštą prošvaistą. Taigi, nesunkiai važinėja ir žole, žvyru, per nedidelius kalnelius ir panašiai.

Šis modelis turi ir šiokią tokią važiuoklę, tačiau amortizatoriai nėra pripildyti alyva.

„WLtoys No. 12428“ yra labai geras modelis pradedantiesiems ir todėl, kad vėliau jį galima nesunkiai atnaujinti. Visi komponentai yra nesunkiai prieinami - niekas nėra padaryta visam laikui.

Atsukę kelis kryžminius varžtus surasite 1500 mAh bateriją, varikliuką su šepetėliais, radijo bangų imtuvą ir kitus komponentus. Juos galima įsigyti ir modelį atnaujinti. Taigi, galėsite eksperimentuoti su skirtingais amortizatoriais, valdymo mechanizmu ar netgi varikliu.

Toks, koks yra, „WLtoys No. 12428“ jau yra visai smagus. Nuo vairuotojo jis gali nutolti 100-150 metrų, jei tik nėra kokių nors kliūčių. Ant idealaus paviršiaus pasiekiamas 50 km/h greitis, tačiau smagiausia bus važinėjant žolėse ar per purvą. Gamintojas teigia, kad „WLtoys No. 12428“ netgi yra atsparus vandeniui, tačiau tuo per daug pasitikėti neverta - bent jau taip sako pirkėjai.

Yra ir kitų minusų. Dėl to, kad modelis yra sukurtas imituojant visureigį, jis yra gana aukštas, todėl lengvai apsiverčia per staigius posūkius. Labai greitai važiuojant po kurio laiko elektronika gali perkaisti ir teks šiek tiek palaukti.

Nežiūrint to, šis automobiliukas sukelia labai daug smagių akimirkų, o jei dar suorganizavus lenktynes, vakaro pramoga yra garantuota. Tad tai yra tiesiog puikiai pirkėjų vertinamas modelis - 274 pirkėjų bendras vertinimo balas yra 4.93 iš 5 galimų. 

Šiuo metu „WLtoys No. 12428“ taikoma nuolaida, tad jis kainuoja  €52,49.

„WLtoys No. 12428“ apžvalga video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()