Nutekėjo informacija apie vieną iš labiausiai šiais metais laukiamų išmaniųjų apyrankių „Xiaomi Mi Band 3“ - laukti liko visai nedaug?  (1)

Viena iš labiausiai šiais metais laukiamų išmaniųjų apyrankių „Xiaomi Mi Band 3“ tikėtina, kad jau visai greitai pasirodys. Šios temos diskusijas paskatino pasklidusi informacija, kad „Xiaomi Mi Band 3“ gavo „Bluetooth“ sertifikatą ir „Xiaomi Mi Band 3“ turės naujausią „Bluetooth 4.2“ versiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis vartotojų jau laukia „Xiaomi Mi Band 2“ tęsinio. Ši išmanioji apyrankė pasirodė 2016 metų birželio mėn. ir iškart tapo viena populiariausių tarp biudžetinio tipo išmaniųjų apyrankių.

„Xiaomi Mi Band 2“ pavyzdys aiškiai parodė, kad išmanioji apyrankė, kuri seka žmogaus fizinės veiklos rodiklius, neturi būti brangi. Kinijoje tarptautinė „Xiaomi Mi Band 2“ versija kainuoja 27€,  o štai kiniškai versijai taikoma nuolaida, tad jos kaina siekia vos 23 eurus.

Nors ši išmanioji apyrankė ir nebuvo tokia išsami savo funkcijų galimybėmis, kaip kad kai kurios kitos išmaniosios apyrankės, tačiau Kinijos technologijų gigantė „Xiaomi“ sukūrė išties gerą išmaniąją apyrankę su pagrindinėmis ir reikalingiausiomis funkcijos.

„Xiaomi Mi Band 2“ pasižymi gražiais dizaino sprendimais, yra lengva ir patogi dėvėti visą dieną būnant biure ar vakare pramogaujant. OLED ekranas labai palengvino naudojimąsi šia apyranke, nebereikėjo vis žvilgčioti į telefono ekraną ir stebėti savo fizinės veiklos rodiklių pokyčius. Visgi, „Xiaomi Mi Band 2“ išmaniosios apyrankės atnaujinimai jau baigėsi.

Šių metų vasario pabaigoje pasklido informacija, kad „Xiaomi Mi Band 3“ gavo „Bluetooth“ sertifikatą. Daugiau išsamesnių detalių apie pačią „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę ir jos gamybos procesą nėra, tačiau žinoma, kad ši išmanioji apyrankė yra gamybos procese.

„Xiaomi Mi Band 2“ išmanioji apyrankė gali skaičiuoti nueitus žingsnius, atstumą, kalorijų kiekį, miego kokybę ir turi bateriją, kurios užtenka 20 dienų. Taip pat dėl IP67 standarto ji yra atspari vandeniui. Be visų paminėtų funkcijų, ši apyrankė, naudodama PPG (fotopletizmografijos aut. past.) jutiklį, matuoja širdies ritmą. Širdies ritmo matuoklis gali būti naudojamas pagal asmeninį poreikį, tiek bėgiojant, tiek ir miego metu.

Tad kol kas tik belieka spėlioti, kaip atrodys naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė. Labai tikėtina, kad be dizaino pokyčių turės ir geresnį atsparumą vandeniui, galbūt su ja galima bus netgi plaukioti. Taip pat būtų gerai jei „Xiaomi“ kompanija atnaujintų širdies ritmo matuoklį. 24/7 širdies ritmo matavimas būtų kur kas naudingesnis nei kad dabartinis matavimas, kuris vyksta tik paspaudus „Xiaomi Mi Band 2“ išmaniosios apyrankės mygtuką. Na ir žinoma baterija, kuo ilgiau ji veiks, tuo vartotojai bus labiau patenkinti.

Deja, bet „Xiaomi“ ar „Huami“ (kuri ir užsiima išmaniųjų apyrankių gamyba aut. past.) oficialiai kol kas nieko apie „Xiaomi Mi Band 3“ nekalba. Belieka tik sekti įvykius ir galbūt jau kovo viduryje vyksiančioje „London Wearable Technology“ technologijų parodoje paaiškės kas nors daugiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(15)
(-8)

Komentarai (1)