Bene geriausias klasikinio dizaino išmanusis laikrodis už tokią kainą? Stilingo ir galingo „NO.1 S9“ funkcijų gausa nustebins ne vieną (Video)  (3)

Sako, kad nereikėtų spręsti apie knygą pagal jos viršelį. Tačiau apie šią galima. „NO.1 S9“ yra ne tik gražus, bet ir labai funkcionalus išmanusis laikrodis. Jis gali puikiai derėti prie kostiumo, o jau kitą dieną lydėti jus į kalnus ar į žvejybą. „NO.1 S9“ turi gausybę funkcijų, tačiau savo pirkėjams patinka ne tik dėl jų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei jau užsiminėme apie funkcijas, kelias jas reikėtų paminėti. Kaip ir kiti išmanieji laikrodžiai, „NO.1 S9“ mielai suskaičiuos jūsų žingsnius, pamatuos širdies ritmą, perspės, jei gausite kokią žinutę ar pranešimą, primins pajudėti, stebės jūsų miego ritmus, o ryte pažadins.

Tačiau tuo „NO.1 S9“ galimybės nesibaigia. Pagal gamintojo pateikiamą informaciją matyti, kad šis išmanusis laikrodis taip pat turi GPS, todėl gali sekti jūsų judėjimo trajektoriją bei greitį. Jei leisitės į žygį gamtoje, džiaugsitės sužinoję, kad „NO.1 S9“ gali pasakyti, kokiame aukštyje virš jūros lygio esate, koks yra atmosferos slėgis jūsų aplinkoje, UV spindulių intensyvumas ir kur kas daugiau.

Šis laikrodis nėra skirtas vien aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Jis taip pat turi skaičiuotuvą, leidžia naudotis pokalbių programėlėmis, per atstumą valdyti išmaniojo telefono kamerą. Turi netgi mikrofoną su garsiakalbiu, tad kalbėti telefonu galima vien per laikrodį. 

„NO.1 S9“ turi 1,3 colių aukštos kokybės ekraną. Jis pabunda vos pasukus riešą, o ir vaizdą ekrane galima lengvai keisti pirštų galiukais. „NO.1 S9“ ekrano rezoliucija yra pakankamai gera - 240X240. Gerai ir tai, kad šio išmaniojo laikrodžio ekranas yra padengtas „Gorilla Glass“ apsauginiu stikliuku, kuris yra labai tvirtas ir atsparus subraižymui.

 

Pats „NO.1 S9“ laikrodžio korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno. O štai apyrankę galėsite pasirinkti - siūloma juoda arba metalo spalvos plieninė ir juoda bei ruda dirbtinės odos apyrankės. „NO.1 S9“ atrodo subtiliai, per daug nekrenta į akis, tačiau kartu pasižymi ir klasikine, santūria elegancija.

Beveik tobulas produktas? Ne visai - jis nebus tinkamas tiems, kas nori rimtai stebėti sportinius pasiekimus, nes neturi atskirų režimų skirtingoms sporto šakoms. Be to, „NO.1 S9“ nėra atsparus vandeniui, tad su juo maudytis nereikėtų. Šiuo atveju geriau yra „NO.1 F6“, kuris turi IP68 reitingą bei siūlo daugybę įdomių funkcijų ir sporto režimų pasirinkimą. Jau nekalbant apie „Amazfit Pace“. Tačiau jei norite stilingesnio, labiau klasikinį dizainą primenančio laikrodžio su visomis bazinėmis išmanaus laikrodžio funkcijomis ir net pilnu nuotoliniu telefono valdymu, už „NO.1 S9“ šiame kainų diapazone geriau turbūt nieko nerasite. 

Tad nors pagal funkcijų gausumą „NO.1 S9“ nusileidžia specializuotiems sporto analogams, tačiau mažai kas prilygsta pagal kainą - be jokių nuolaidų jis kainuoja apie 33€. Tiesa, dabar su 34% nuolaida „NO.1 S9“ siūlomas viso labo už €24,43.

Iš trūkumų pirkėjai dažniausiai pažymi laikrodžio apyrankę, kuri nėra tikros odos, tad ją reikia labiau pasaugoti arba pasikeisti į atsparesnę. 

„NO.1 S9“ pristatymas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai (3)