Cafago skelbia nuolaidų kuponus naujoms prekėms: itin gera kaina vidutinės klasės išmaniųjų telefonų karaliui, vandeniui atspariai laisvalaikio kuprinei bei pavargusių akių kaukei su grafeno ir šilko medžiagomis  (1)

Jau tampa tradicija, kai Cafago.com išplatina pranešimą apie vis naujas, įdomias ir su nuolaidomis parduodamas prekes. Šįkart tikrai yra įdomių dalykų. Be įprasto, bet itin populiaraus biudžetinio išmanaus telefono yra kitų, mums gal net kiek neįprastų prekių. Pažiūrėkime ką šįkart pristato Cafago.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Redmi Note 4X“ 3 GB RAM + 32 GB ROM

Cafago.com informuoja, kad šiuo metu šiam išmaniajam telefonui taiko specialią akciją. Su nuolaidos kupono kodu PT0020 „Xiaomi Redmi Note 4X“ galima įsigyti už 123,74 eurus. Taip pat skelbiama, kad jie šį telefoną pristatys greitai ir be jokių pristatymo ar muito mokesčių.

„Xiaomi Redmi Note 4X“ išmanusis telefonas darbuojasi su „Snapdragon 625“ 8-nių branduolių procesoriumi, „Adreno 506“ vaizdo plokšte, „MIUI“ operacine sistema, turi 3 GB RAM ir 32 GB ROM, kuriuos su papildoma atminties kortele galima padidinti dar 128 GB.

Pilnai metalinis korpusas, 5,5 colių įstrižainės FHD (1920 x 1080) ekranas, 13 MP (PDAF, f/2.0) galinė ir 5 MP (f/2.0) priekinė kameros. Tad tai iš principo yra biudžetinio segmento išmanusis telefonas, kuriame didelių stebuklų nėra, bet jis turi ir pirštų atspaudų skaitytuvą, „Bluetooth 4.2“, „WiFi“, GPS, GLONASS, Beidou, talpią 4100 mAh bateriją.

Taigi tai nėra įprastas ir gana ribotų galimybių biudžetinis išmanusis telefonas, o ir detaliai šį telefoną išbandęs šios apžvalgos autorius teigė, kad „jei jūsų asmeninis biudžetas siekia iki 170 eurų bei ieškote tikrai gero išmanaus telefono, „Xiaomi Redmi Note 4X“ šioje kainų grupėje yra tikras karalius be rimtesnių konkurentų“. Turint galvoje, kad dabar jį galima įsigyti už 123,74 eurus, tai tampa fantastišku pasiūlymu.

„Xiaomi“ miesto, laisvalaikio ir sportinio stiliaus kuprinė

Cafago turi ir kitų pasiūlymų, ne vien tik išmanusis telefonas. Vienas iš tokių yra itin stilinga ir tvirta „Xiaomi“ kuprinė. Šiuo metu su nuolaidos kupono kodu PS0286 ją galima įsigyti už 7,98 eurus.

Paprasto, bet tuo pačiu išskirtinio dizaino „Xiaomi“ kuprinė yra lengva – apie 165 gramai – ir didelės talpos – 10 litrų. Tad joje tilps visi svarbiausi jūsų daiktai. Negana to, ji yra atspari vandeniui, tad bus nebaisus ir netikėtas vasariškas lietus.

Aukštos kokybės YKK užtrauktukai, minkšti dirželiai, tvirti susegimai ir puikus dizainas. Galima rinktis iš 8-nių skirtingų spalvų ir derinti prie savito stiliaus. Tai puiki kuprinė už itin mažą kainą.

„Xiaomi PMA Graphene Heating Silk Blindfold“ pavargusių akių kaukė

Dabar su nuolaidos kuponu PS0285 šią akių kaukę galima įsigyti už 19,52 eurus. Gali pasirodyti kiek didoka kaina už tokį produktą, bet „Xiaomi“ net ir tokį, iš pažiūros įprastą produktą, sugebėjo paversti kažkuo daugiau.

„Xiaomi PMA Graphene Heating Silk Blindfold“ akių kaukė naudoją grafeno ir šilko medžiagą, atrodo rafinuotai ir turi trijų lygių reguliuojamą temperatūrą, yra lengva ir patogi, bei skatina kraujo apytaką aplink akis ir sumažiną akių nuovargį.

O tai yra itin puikus dalykas, kadangi daugelis iš mūsų praleidžiame valandų valandas žiūrėdami į kompiuterio ar kitų įrenginių ekranus.

Kiekvienas gali asmeniškai nusistatyti reikiamą temperatūros lygį, o kaip teigia gamintojas, šilko medžiaga suteikia vartotojams geriausią patirtį. Taip pat yra automatinis maitinimo išjungimas, tad šildymas pats išsijungia po 15 minučių ir jūs tiesiog ramiai užmigsite niekuo nesirūpindami.

Akių kaukė yra lengvai sulankstoma ir gali būti naudojama bet kur ir bet kada. Ji gali būti ir plaunama, žinoma, prieš tai pašalinus maitinimo laidą. Viskas yra saugu ir praktiška.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai (1)