Štai kaip surenkamas „Model 3“ elektromobilis – „Tesla“ paviešino vaizdo įrašą, kaip viskas vyksta nuo pradžių iki pat pabaigos (Video)  ()

„Tesla“ kompanija paviešino itin retą filmuotą medžiagą iš Fremonto gamyklos. Šiame vaizdo įraše matyti, kaip nuo pradžių iki pat pabaigos yra surenkamas elektromobilis „Model 3“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Automobilio surinkimas yra viena sudėtingiausių transporto priemonių gamybos sričių, kadangi čia yra daugybė judančių dalių.

„Tesla“ kompanija teigia, kad „Model 3“ elektromobilis pagamintas iš daugiau nei 10 000 dalių ir daugelis jų yra surenkamos pagrindiniame elektromobilio surinkime.

Automobilių gamintojas pastatė pagrindinę „Model 3“ surinkimo liniją Fremonte ir šalia jos pastatė garsiąją ir prieštaringai vertintą palapinę, kad tik pasiektų savo taip ilgai žadėtą tikslą – per savaitę pagaminti 5000 vienetų „Model 3“ elektromobilių.

Dabar „Tesla“ kompanija paviešino itin įdomų vaizdo įrašą iš „Model 3“ automobilio, keliaujančio per pagrindinę surinkimo liniją Fremonte, vidaus.

Su šiuo vaizdo įrašu kompanija siekia šį ketvirtį padaryti rekordiniu ir prisivilioti dar daugiau pirkėjų, kurie įsigytų populiarųjį „Model 3“ elektromobilį. Vaizdo įrašas ypač orientuotas JAV pirkėjams, kurie kol kas dar gali pasinaudoti federaline mokesčių lengvata.

Vaizdo įrašą galite pasižiūrėti čia arba tiesiog paspaudę ant žemiau pateikto „Youtube“ filmuko:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(20)
(2)
(18)

Komentarai ()