„Huawei“ staigmena: pristatė prabangų aukščiausios klasės televizorių (Video)  ()

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ nustebino pasaulį - pristatė išmanųjį televizorių „Huawei Vision X65“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis televizorius aprūpintas nauju „HiSilicon Honghu 898“ išmaniuoju lustu, pagamintu specialiai OLED. Procesorius naudoja patobulintus daugiakanalius jutiklius ekrano spalvai ir greičiui reguliuoti. Ekranas prisitaiko prie aplinkos šviesos, todėl vaizdas tampa natūralesnis, detalės ryškesnės.

Viena iš įspūdingų ekrano savybių yra 24MP itin plataus kampo išmani kamera, turinti „HiSilicon“ dvigubą neuroninių tinklų mikroschemą (angl. NPU). Kamera palaiko vaizdo skambučius ir valdymą gestais.

„Huawei Vision Smart TV X65“ pasižymi OLED technologijos matrica ir net 14 garsiakalbių, kuriančių erdvinį garsą.

Pastaroji savybė įdomi tuo, kad „Huawei Vision Smart TV X65“ gebės nustatyti patalpos išdėstymą ir pagal tai pritaikyti erdvinį garsą, kad vartotojas galėtų patirti geriausią filmų žiūrėjimo ar muzikos klausymosi patirtį. 14 garsiakalbių išties skamba daug žadančiai, todėl šio televizoriaus pirkėjams greičiausiai bus galima pamiršti brangias ir daug vietos užimančias namų kino sistemas.

Įdomu tai, kad televizorius naudos ne konkurentų pamėgtą Android TV operacinę sistemą, o nuosavą Harmony OS, Kinijoje žinomą HongMeng pavadinimu. Tai visiškai atitinka kompanijos planus šią programinę įrangą išbandyti su televizoriais ir kitais mažesnės reikšmės išmaniaisiais prietaisais, o vėliau, jei situacija su „Google“ nesikeis, ją diegti ir į savo telefonus.

„Huawei Vision Smart TV X65“ kaina ne mažiau įspūdinga – 3 522 JAV doleriai, tačiau kada naujiena atsiras prekyboje, nėra žinoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(4)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: