Pasirodė spėjimai, kokį netikėtą procesorių gali turėti „Huawei Mate 40“ – tai būtų tikras siurprizas, bet ne iš gero gyvenimo  ()

„Huawei Mate 40“ serija planuojama išleisti po poros mėnesių, tačiau daug dalykų apie ją nežinome. Dabar pasirodė nauja informacija apie būsimų flagmanų procesorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad „Huawei“ laikysis „Samsung“ strategijos naudoti skirtingus lustus savo telefonuose. Remiantis nutekėjusia informacija, „Mate 40“ serija su „Kirin 1000“ procesoriumi bus skirta tik Kinijos rinkai.

Pasaulinei rinkai skirtame telefone, spėjama, bus montuojami „MediaTek“ procesoriai. Šiuo metu „Dimensity 1000+“ yra geriausias pasirinkimas, nebent Taivano puslaidininkių gamintoja TSMC pradėtų gaminti galingesnį procesorių dar prieš „Mate 40“ serijos pasirodymą.

Kitas „Huawei“ variantas – „Snapdragon 865+“ procesorius. Nors šiuo metu JAV taikomos sankcijos Kinijos milžinei neleidžia naudoti „Qualcomm“ lustų, panašu, kad ateityje licencija dirbti su „Huawei“ šiai mikroschemų gamintojai gali būti suteikta. Dar gegužės mėnesį „KeyBanc Capital Markets“ rinkos analitikas atskleidė, kad „Huawei“ savo „P50“ ir „Mate 50“ serijose naudos „Qualcomm“ procesorius. Analitiko Johno Vinho manymu, ilgainiui bus suteikta „Qualcomm“ licencija parduoti mikroschemų rinkinius „Huawei“.

Dėl ko „Huawei“ apskritai ėmė svarstyti dvigubų lustų klausimą? Dėl JAV taikomų sankcijų „Huawei“ nebegali pirkti lustų iš TSMC, o šiuo metu „Huawei“ „Kirin“ lustų „Mate 40“ serijai teturi 8 milijonus vienetų, o tai yra mažiau nei vidutiniškai per metus parduodama „Mate“ telefonų (10 milijonų vienetų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()