Tai ką „Huawei” daro Europoje, yra neįtikėtina: JAV košmaras ir beprotiškos investicijos  (3)

„Huawei“ bėdos su Jungtinėmis Valstijomis sukėlė problemų bendrovės pardavimams ir Europoje, įskaitant tokias šalis kaip Prancūzija ir Jungtinė Karalystė, kurios siūlo mobiliojo ryšio tiekėjams likti nuošalyje nuo Kinijos gamintojo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konferencijos „IFA 2020“ metu Europos „Huawei” vartotojų verslo grupės prezidentas Walteris Ji pabrėžė bendrovės vaidmenį Europos rinkoje. Tuo pačiu metu „Huawei“ generalinis direktorius Renas Zhengfei investuotojams sakė, kad visi kompanijoje dirbantys asmenys yra „herojai“ ir jis neplanuoja jokių atleidimų.

Ilgoje 26 minučių kalboje Walteris Ji priminė, kad „Huawei“ tiesiogiai dirba 14 000 žmonių Europoje ir 200 000 netiesiogiai daugiau nei 23 tyrimų centruose, todėl kompanija yra penkta pagal dydį 2019 m. Europos Sąjungos mokslinių tyrimų ir plėtros investuotoja.

 

Iki 2020 m. pabaigos „Huawei“ planuoja išplėsti savo parduotuvių tinklą Prancūzijoje, Ispanijoje, Belgijoje, Italijoje, Vokietijoje ir Jungtinėje Karalystėje.

Walteris Ji taip pat priminė, kad „Huawei AppGallery“ yra trečia pagal dydį programėlių parduotuvė pasaulyje. Jo teigimu, kiekvieną mėnesį programėlių parduotuvę papildo 5000 aplikacijų, o „Huawei” komanda intensyviai dirba, siekdama pasiūlyti visas „Google Play Store” programėles per nuosavą „Petal” paieškos variklį.

 

Europos „Huawei” vartotojų verslo grupės prezidentas Walteris Ji pripažino, kad Europa yra pagrindinė „Huawei“ rinka ir bendrovė planuoja išlikti rinkos lyderiu per ateinantį dešimtmetį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(42)
(15)
(27)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: