Elonas Muskas prakalbo apie naują „Tesla“ modelį - bus gaminamas Europoje ir tai puiki proga vietos talentams (Video)  ()

Elonas Muskas prakalbo apie naują „Tesla“ modelį, kuris bus gaminamas Europoje, tiksliau Berlyno „Gigafactory“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paskelbus apie savo planą statyti „Gigafactory“ Berlyne, „Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas paminėjo, kad „Tesla“ taip pat ketina įkurti dizaino centrą Vokietijoje ir vietoje suprojektuoti naują „Tesla“ elektromobilį su vietos talentais.

Dabar Elonas Muskas prakalbo apie naują „Tesla“ automobilį ir teigia, kad svarbi naujos transporto priemonės programos priežastis yra pritraukti naujų talentų iš Europos.

„Tesla“ dėjo daug pastangų pritraukdama talentus ir jai tai sėkmingai sekėsi savo gimtojoje šalyje. Šiuo metu „Tesla“ yra patraukliausia kompanija inžinerijos studentams JAV.

 

„Manau, kad Europoje yra daug talentų, talentingų dizainerių ir inžinierių. Ir daug geriausių specialistų, jie nori dirbti kur nors, kur atlieka originalius projektavimo darbus. Jie nenori tiesiog atkartoti to, kas buvo sukurta Kalifornijoje. Taigi, manau, kad tai yra svarbu norint pritraukti geriausią talentą originaliam dizainui“.

„Manau, kad Europoje būtų prasminga gaminti kompaktišką automobilį – galbūt hečbeką ar pan. Kažkas, kas atsako į klausimą „ko nori dauguma žmonių?“ tam tikrame regione. JAV automobiliai paprastai būna didesni dėl asmeninio skonio priežasčių, o Europoje – mažesni. Jei bandote statyti automobilį tankiai apgyvendintame mieste, svarbu turėti automobilį, kuris tilptų ankštose stovėjimo vietose“.

 

Elonas Muskas pridūrė, kad bandė pastatyti „Tesla Model X“ Berlyne ir iškilo problemų ieškant tinkamos stovėjimo vietos.

Kol kas Elonas Muskas nekalba apie naujo „Tesla“ modelio projektavimo ir gamybos datas, tačiau manoma, kad jis nepasieks rinkos dar bent kelerius metus, nes „Tesla“ koncentruojasi į Europai skirtų „Model Y“ gamybą „Gigafactory“ gamykloje Berlyne.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: