Gal sudomintų darbo pasiūlymas? „Tesla“ samdo žmogų, kuris apgintų Eloną Muską internete - teks išsrėbti daug košės  (5)

„Tesla“ ieško nuolatinio „klientų aptarnavimo specialisto“, galinčio „spręsti socialinės žiniasklaidos eskalacijos, nukreiptos į generalinį direktorių“ problemas, rašoma „Tesla“ karjeros puslapyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai reiškia, kad „Tesla“ siekia samdyti žmogų, kuris socialiniuose tinkluose bendrautų su nepatenkintais klientais ir apsaugotų savo vadovą Eloną Muską nuo kritikos.

Daugelis žino apie Elono Musko internetinę komunikaciją, kuri kartais būna atvira. Musko poveikis „Twitter“ tinkle kartais gali būti prieštaringas, o kartais „Tesla“ vadovas savo sekėjus palieka suglumusius.

Tačiau Muskas netrukus išlaisvins ryšių su visuomene galią.

Ši žinia atrodo prieštaringai, nes „Tesla“ 2020 m. spalio mėn. atleido visą savo viešųjų ryšių skyrių, pabrėždama įtemptus Musko santykius su žiniasklaida apskritai. Atrodė, kad Muskas iki šiol buvo patenkintas savo bendravimu su visuomene per savo asmeninę „Twitter“ paskyrą.

Nesvarbu, ar „Tesla“, ar jos generalinis direktorius apgailestauja dėl ankstesnio viešųjų ryšių skyriaus atleidimo, tačiau niekas negali paneigti, koks bus sunkus darbas naujajam darbuotojui, ypač turint omenyje visuomenės dėmesį kritusiai kokybės kontrolei, įskaitant netinkamą saugos diržų montavimą, su apdaila susijusias problemas ir net nuo automobilių krentančius stogus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (5)