Nuostabi idėja ar visiška nesąmonė? Įspūdingasis „Rivian R1T“ galės būti komplektuojamas su virtuve - toks malonumas kainuos neįtikėtinai daug (Video)  ()

„Rivian R1T“ yra vienas laukiamiausių naujų elektromobilių. Jis jau pakeliui - gamyba prasidės dar šiemet. Ir tai bus įspūdingas pagalbininkas lydintis į tolimas keliones. Tik kažin, ar daugiau nei 4800 eurų kainuojanti virtuvė bus populiari.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rivian R1T“ tarp įkrovimų nuvažiuos daugiau nei 480 km, bus varomas visais ratais ir kainuos nuo 67,5 tūkstančių dolerių. Pirmieji automobiliai pirkėjus pasieks dar šių metų pabaigoje arba kitų pradžioje.

Tai - aukštas ir pajėgus pikapas, skirtas pasilinksminimams gamtoje. Jo krovinių kėbulas galės tapti pagrindu palapinei, o tarp jo ir kabinos dar bus ir ilgas skyrius slidėms ar kitiems daiktams.

Virtuvė gali būti vienas iš tų kitų daiktų. „Rivian“ už daugiau nei 4800 eurų siūlys papildyti savo R1T įspūdinga lauko virtuve, kuri turi kaitlentę, kriauklę, 15 litrų vandens rezervuarą, pilną indų ir maisto ruošimo įrankių rinkinį. Vienas žmogus lengvai gali išskleisti šią virtuvę ar supakuoti ją kelionei. Ji yra visiškai saugi, nes nenaudoja dujų, o elektrinė kaitlentė veikia efektyviai ir nenaudoja per daug automobilio baterijos resursų.

Galbūt ši lauko virtuvė ir nėra naujausias technikos šedevras. Bet ji vis tiek yra pakankamai įspūdinga dėl savo kompaktiškumo ir vietos automobilyje. „Rivian“ šiai virtuvei skyrė labai daug dėmesio ir inžinerinių pajėgumų ir tai galima pamatyti ne tik kainoje.

„Rivian“, atrodo, neketina paversti šios virtuvės nuolatiniu produktų gamos nariu - tai yra riboto tiražo aksesuaras. Šiaip tame papildomame bagažo skyriuje bus galima vežti 130 kg krovinius. Dažniausiai tai bus slidės, stovyklavimo reikmenys ir krepšiai. Bet galite neabejoti, kad vos tik „Rivian R1T“ žengs į rinką, daugybė kompanijų pradės siūlyti savo gamybos aksesuarus.

 

„Rivian R1T“ turi 137 cm ilgio krovinių kėbulą. Po jo grindimis yra atsarginis ratas - retas priedas šiuolaikiniams automobiliams. Iš viso pagal gamintojo skaičiavimus „Rivian R1T“ turi 1900 litrų talpą kroviniams - į ją įskaičiuota priekinė bagažinė, krovinių kėbulas, daiktadėžės po sėdynėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()