Ausinės, pranoksiančios net ir išrankiausiųjų lūkesčius: tokių rinkoje dar nebuvo  ()

Technologijų rinką pasiekė ausinės, nustebinsiančios net ir pačius išrankiausius. Aukščiausios kokybės garso mėgėjams puikiai žinoma „Bang & Olufsen“ bendrovė pristatė naująsias „Beoplay HX“ ausines, užtikrinančias itin efektyvią garso izoliaciją. Naujos kartos ausinės pakeitė ankstesnius „Beoplay H9“ ir „Beoplay H95“ modelius bei savo privalumais sužavėjo technologijų srities ekspertus. Tobula garso kokybė, elegantiškas dizainas, aktyvi triukšmo mažinimo technologija – tai tik keletas užsienio technologijų apžvalgose pabrėžiamų šio įrenginio pliusų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ausinėse esanti naujausios kartos „noise - cancellation“ funkcija panaikina aplinkinį triukšmą, taip leidžiant visiškai atsiriboti nuo pašalinių garsų. Čia naudojama adaptyvioji skaitmeninio triukšmo mažinimo technologija, kuri pašalina bet kokį nepageidaujamą triukšmą, visiškai nepakenkiant garso kokybei.

Visai „B&O“ produkcijai būdingas itin gyvas ir gilus garsas šiose ausinėse išryškėja dar labiau. „Beoplay HX“ modelyje naudojama patobulinta garso perdavimo technologija suteikia galimybę mėgautis dar subtilesniu ir kokybiškesniu garsu.

Ekspertų apžvalgose išryškėjo ir dar vienas naujųjų ausinių privalumas, išskiriantis šias ausines iš kitų rinkoje. Didelį susižavėjimą apžvalgininkams kelia ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas – su įjungta ANC sistema ausinės veikia net 35 valandas, o jeigu ši sistema išjungta – net 40 valandų.

„Beoplay HX“ ausines

 

539 €

Su PVM

 Skytech.lt, Lietuva

 

Dažnai pabrėžiamas ir šių ausinių dizainas bei moderni išvaizda. Ausinės pasižymi lengvumu ir yra pagamintos taip, kad net ir dėvint ilgą laiką nenuspaustų. Švelnia medžiaga apgaubtos ausinės sumažina spaudimą ir leidžia mėgautis visišku komfortu. Nepaisant to, pačios ausinės gali pasigirti ypatingu tvirtumu, kas garantuoja ilgą tarnavimo laiką.

Vartotojų patogumui taip pat paruošta ir speciali programėlė, kurioje suteikiama galimybė lengvai ir patogiai keisti takelius, ANC ir kitus ausinių nustatymus. Ausines taipogi galima jungti ir prie įvairių įrenginių – jos atmintyje išsaugo 8 paskutinius suporuotus įrenginius.

 

„Beoplay HX“ pakelia klausymosi patirtį į naują lygį, nesvarbu, kur jomis bebūtų naudojamasi – keliaujant, dirbant namie ar poilsiaujant. „Išjungtas“ aplinkinio pasaulio triukšmas užtikrina tikslų garsą, o ypatingas ausinių komfortas pranoksta bet kokius naudotojo lūkesčius.

Nors ausinės ir atitinka aukščiausios kokybės klasę, tačiau vartotojai gali džiaugtis itin draugiška kaina. Ausines galima įsigyti trijų spalvų: antracito juodos, smėlio ir medžio. Užsiregistravus „Beoplay HX“, vartotojai gauna dar ir  trejų metų garantiją, taikomą visame pasaulyje.

„ASBIS Baltics“ – vienas didžiausių IT produktų, komponentų ir sprendimų platintojų Baltijos šalių rinkoje; patikimas, stabilus ir pažangus partneris; darbdavys, turintis plačias galimybes ir pasaulinę patirtį. Priklauso tarptautinei holdingo bendrovei, turinčiai 30 metų patirtį IT platinimo srityje, valdančiai biurus 28 šalyse, turinčiai 30 000 aktyvių klientų ir daugybę profesinių apdovanojimų.

 

„Bang & Olufsen“ – aukščiausios kokybės garso aparatūrą gaminančią bendrovę, 1925 m. Danijoje įkūrė jauni inžinieriai Peteris Bangas ir Svendas Olufsenas, kurių idėjos ir entuziazmas vis dar laikomas įmonės pagrindu. Jau beveik šimtmetį „Bang & Olufsen“ plečia garso technologijų ribas ir išlieka akustinių naujovių priešakyje.

Iki šiol visi „Bang & Olufsen“ gaminiai pasižymi unikaliu neįtikėtino garso, nesenstančio dizaino ir neprilygstamo meistriškumo deriniu. Modernių ir pažangių gaminių galima įsigyti visame pasaulyje veikiančiose „Bang & Olufsen“ parduotuvėse, svetainėje bang-olufsen.com ir pas pasirinktus mažmenininkus.  Įmonėje dirba apie 900 darbuotojų, ji veikia daugiau nei 70-yje rinkų. „Bang & Olufsen“ akcijos kotiruojamos Kopenhagos „AS NASDAQ“ biržoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: