Lietuvoje plečiasi moterų sveikatingumo programėlių lyderė: naujiems darbuotojams siūlo išskirtines sąlygas, 4000 Eur premiją ir galimybę gauti darbą vos per dieną  ()

Pastebint ryškų savo srities IT profesionalų trūkumą, Lietuvoje besikuriančios bendrovės siūlo įvairias naudas – aukštus atlyginimus, papildomas finansines ir nefinansines paskatas bei puikias darbo sąlygas tam, kad pritrauktų specialistų. Dar vienas neįprastas būdas, skirtas įdarbinti naujus žmones, – „Greito įsidarbinimo diena“, kurios metu kandidatai gali pereiti visus būtinus etapus darbui gauti vos per 24 valandas. Ši praktika yra taikoma ir atneša daug gerų rezultatų kaimyninėse valstybėse, todėl tikimasi, kad pirmą kartą organizuojamas tokio tipo renginys taip pat pasiteisins ir Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prioritetas – IT srities profesionalai

Lietuvoje, kurioje bene prieš metus pradėjo veikti moterų sveikatos programėlės kūrėjai „Flo Health“, jau dirba specialistai, kurie padeda moterims bei merginoms pagerinti savo sveikatą, sekti menstruacijų ciklą. Anot įkūrėjų, jų vystomos programėlės tikslas – padėti daugiau nei 200 mln. moterų visame pasaulyje geriau suprasti savo kūno signalus, – įgyvendinamas su kaupu. Statistika rodo, kad iki šiol 27,7 mln. moterų pastojo naudodamosi  „Flo“ programėle.

Neseniai savo ofisą Vilniuje atidariusi įmonė turi subūrusi profesionalią komandą bei nuolat ieško jai pastiprinimo. Bendrovė pabrėžia, kad samdo tik profesionalus, turinčius 5–10 metų patirtį. To priežastis yra siekis pakelti aukštą darbo kokybės kartelę, kad kiekvienas įmonėje dirbantis žmogus galėtų mokytis iš savo kolegų, dalintis jau sukaupta patirtimi ir vienas kitą motyvuotų.

„Lietuvos komandą jau sudaro apie 50 žmonių, o per 2022-uosius planuojame darbuotojų skaičių padvigubinti. Šiuo metu bendrovės dėmesio centre – itin kvalifikuoti IT specialistai, kuriems galime būti patrauklūs tiek dėl palankių darbo sąlygų, tiek dėl galimybės prisidėti prie kilnios mūsų įmonės misijos, kurios tikslas – padėti moterims visame pasaulyje pagerinant jų gyvenimo kokybę“, – sako Simonas Razminas, „Flo Health“ inžinerijos viceprezidentas.

Tikimasi, kad nauji žmonės prisidės ne tik prie inovatyvių projektų įgyvendinimo, bet taip pat ir prie moterų sveikatos gerovės visame pasaulyje.

Suteikia įvairias naudas

„Flo Health“ darbuotojai kuria dirbtiniu intelektu paremtą produktą ir taiko inžinerines, medicinos ir duomenų mokslo galimybes. O įmonės siekis tapti vienaragiu suteikia dar daugiau išteklių sparčiau tobulėti bei samdyti profesionalią komandą visame pasaulyje.

„Esame tvirtai įsitikinę, kad stiprios įmonės yra sukurtos remiantis kolektyvine talentų jėga. Štai kodėl „Flo“ visiems savo darbuotojams siūlo nuosavybės teisę į metines dotacijas kartu su papildomais paskatinimais, pagrįstais pasiektais rezultatais. Kadangi verslas sparčiai plečiasi, auga ir mūsų talentai, o tai grindžiama ne tik naujų darbuotojų samdymu, bet ir didelėmis investicijomis į mūsų žmonių augimą bei karjeros perspektyvas“, – sako Ann Roberts, „Flo Health“ vyriausioji žmogiškųjų išteklių vadovė.

 

Įmonė laikosi pozicijos: „gyvenimas yra daugiau nei tik darbas“, todėl palaiko komandos narius kiekviename jų asmeninio gyvenimo etape. Pavyzdžiui, būsimos mamos gauna 6 mėnesių trukmės pilnai apmokamas motinystės atostogas. Be to, grįžus į darbą po motinystės atostogų išmokama 4300 Eur premija.

„Pasaulinė pandemija dar labiau susiejo darbą su asmeniniu gyvenimu, kai tokie klausimai kaip darbuotojų psichinė sveikata ir gerovė, priklausymo bendruomenei jausmas ir subalansuotas darbo ir asmeninio gyvenimo santykis tapo aktualesni nei bet kada anksčiau. Kasdien „Flo“ programėlė padeda milijonams vartotojų visame pasaulyje pagerinti savo sveikatą ir gyvenimo kokybę, todėl nuoširdžiai rūpinamės, jog mūsų darbuotojai taip pat turėtų sąlygas, kurios užtikrins jų gerovę“, – pažymi Ann Roberts, „Flo Health“ vyriausioji žmogiškųjų išteklių vadovė.

Išdirbus mėnesį – 4000 Eur priedas

 

Lapkričio 20 dieną „Flo Health“ siūlo unikalią galimybę susipažinti su komanda, pademonstruoti savo talentus ir gauti darbo pasiūlymą per 24 valandas. „Greitos įsidarbinimo dienos“ (angl. Flo Hiring Day) renginyje gali dalyvauti vyresnieji QA inžinieriai.

Tokia renginio praktika jau pasiteisino kitose šalyse, todėl tikimasi, kad Lietuvoje tai atneš naudos ne tik darbdaviams, bet ir darbuotojams, nes atsiliepimus ir darbo pasiūlymą jie galėtų gauti per 24 val., išvengdami standartinio įdarbinimo proceso. Anot „Flo Health“ vadovų, šiuo pavyzdžiu pasekė ir daug kitų įmonių, nes per trumpą laiką pasiekiami puikūs rezultatai naujų specialistų paieškose.

 

Daugiau informacijos apie greito įsidarbinimo dieną ir nuorodas registracijai rasite:

https://bit.ly/3C66Zxk

https://bit.ly/3F3QeoE

https://bit.ly/3mZ9g9s

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()