Rekordų siekimas iškrėtė žiaurų pokštą: kaip įrodyti 50 MP kamerų pranašumą prieš 108 MP?  (4)

Aklas rinkodaros rekordų siekimas pastaraisiais metais kai kuriems išmaniųjų telefonų gamintojams iškrėtė žiaurų pokštą: aktyviai reklamuodamos 108 vaizdo taškų kameras ir pristatydamos jas kaip kažką pažangaus, įmonės sugebėjo įtikinti plačiąją visuomenę skaičių pranašumu prieš tikrovę. Tiesą sakant, tokie jutikliai kenčia nuo pašalinių triukšmų dėl mažų pikselių, o vaizdo apdorojimas gali užtrukti nepadoriai ilgai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar, priėmusios sprendimą pereiti prie kur kas labiau vykusių 50 MP jutiklių, bendrovės susiduria su nesupratimu visuomenės, kuri tokius sprendimus laiko dvigubai prastesniais už 108 MP kameras. Vienas pirmųjų šią problemą įtraukė į darbotvarkę Francis Wong, „Realme“ rinkodaros direktorius – tos pačios įmonės, kuri pirmoji pasaulyje į biudžetinį „Realme 8 Pro“ įdiegė 108 megapikselių jutiklį.

Savo „Twitter“ puslapyje jis uždavė auditorijai klausimą, kaip pirkėjams įrodyti 50 megapikselių OIS kamerų pranašumą prieš 108 MP sprendimus. Tuo pačiu metu, pažymint, kad sunku ką nors įrodyti paprastu tiesioginiu paveikslėlių palyginimu, nes ne kiekvienas pirkėjas yra pasirengęs išnagrinėti atsiliepimus prieš pirkdamas.

 

O kol rašote jam savo nuomonę šiuo klausimu, primename, kad „Xiaomi“ tikriausiai glumina panaši dilema, kuri jau skelbia apie „Xiaomi 12“ liniją, kuri taip pat perėjo prie 50 vaizdo taškų jutiklių, o ne 108 MP, kuriais puikavosi „Mi 11“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(19)
(1)
(18)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: