Uždirbanti „Tesla“ - vienas „Model 3“ savininkas teigia, kad savo elektromobiliu per mėnesį prikasa kriptovaliutos už 800 dolerių  (4)

Kriptovaliutos ir elektromobiliai yra du labai populiarūs dalykai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Youtube“ kūrėjas Sirajas Ravalis, kuris šiaip jau dažniau kalba apie dirbtinį intelektą, teigia, kad savo „Model 3“ kompiuterį įdarbino kriptovaliutų kasimui. Jis teigia, kad priklausomai nuo BTC ir ETH vertės, jis per mėnesį taip uždirba 400-800 dolerių. Tiesa, reikia pasakyti, kad savo automobilį jis jungdavo prie visos eilės grafikos plokščių ir kriptovaliutų kasyba užsiimdavo po 20 valandų per dieną.

Šis istorija sukėlė šiokį-tokį ūžesį „Tesla“ mėgėjų bendruomenėje. Net ir atėmus elektros energijos kainas, taip iš tikrųjų būtų įmanoma uždirbti neblogą pinigų sumą. Iš esmės, „Model 3“ pats sumokėtų už save. Ir dar su kaupu. Tačiau tikėtina, kad Ravalis meluoja.

Chrisas Allessi, kitas „Tesla“ elektromobilio savininkas, teigia, kad per 60 valandų savo elektromobilių galėtų prikasti 1-2 dolerius. Kitas kriptovaliutų entuziastas ir „Tesla“ savininkas Thomas Sohmeris teigia, kad „Model 3“ kompiuteris tiesiog nėra tinkamas efektyviam kriptovaliutų kasimui. Ir kam tam naudoti 40-100 tūkstančių dolerių kainuojantį automobilį? Juolab, kad Ravalio istorija skamba taip, lyg prieštarautų „Tesla“ garantijos politikai.

 

Ravalis yra padaręs ir kitų garsių pareiškimų. Jis teigia, kad ketina paversti savo „Model 3“ autonominiu taksi. Automobilis vežiotų keleivius, o kai neturėtų darbo, kastų kriptovaliutą. „Tesla“ dar nesugalvojo, kaip tai padaryti, bet gal entuziastui pavyks.

 
 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(29)
(-22)

Komentarai (4)