„Tesla“ parodė, kaip HEPA filtras ir biologinio ginklo gynybos režimas apsaugo vairuotoją ir keleivius nuo mirtino pavojaus (Video)  ()

Tai yra standartinė „Model S“, „Model X“ ir „Model Y“ funkcija nuo 2016 metų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai „YouTube“ paskelbtame vaizdo įraše elektromobilių gamintoja „Tesla“ pademonstravo savo HEPA filtro ir biologinio ginklo gynybos režimo galimybes apsaugoti automobilio vairuotoją ir keleivius nuo lauke tykančių pavojų.

Kaip „Tesla“ paaiškina prie vaizdo įrašo pridėtame aprašyme, ji naudoja labai efektyvius kietųjų dalelių oro (HEPA) filtrus savo „Model S“, „Model X“ ir „Model Y“ automobiliuose. Oro filtravimo sistema pašalina daugiau nei 99 procentus kietųjų dalelių.

Siekdami parodyti automobilio filtrų efektyvumą, „Tesla“ inžinieriai pastatė didelį apsauginį burbulą ir užpildė jo vidų dūmais. Palyginimui, į burbulą pastatė „BMW X3“ be HEPA filtro.

Kaip matyti vaizdo įraše, automobilio salone nėra raudonų dūmų bombos dalelių pėdsakų, o „BMW X3“ pilnas raudonų dūmų.

 

„Tesla“ teigimu, HEPA filtras apsaugo automobilyje sėdinčius žmones nuo kietųjų dalelių, kurios sukelia nuolatinės taršos problemą miestuose.

Papildoma „Tesla“ automobilių savybė yra „Bioweapon Defense System“, kuri iš tikrųjų padidina jūsų automobilio slėgį, kad oras iš išorės nepatektų į vidų. Tai patogi funkcija, jei aplinkui cirkuliuoja mirtinas virusas, kuris kelia pavojų jūsų sveikatai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(2)
(13)

Komentarai ()