Nepatenkintas „Tesla Model S“ savininkas nusivylimą išreiškė originaliu būdu: 30 kg dinamito, žemę drebinantis sprogimas ir į orą lekianti E. Musko lėlė (Video)  (15)

Ši istorija atkeliauja iš Suomijos, kur 2013 metų „Tesla Model S“ savininkas Tuomas Katainenas nusprendė įspūdingai susprogdinti savo automobilį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tesla Model S“ savininkas buvo nepatenkintas akumuliatoriaus keitimo kaina, todėl į automobilį sukrovė 30 kg dinamito.

Remiantis vaizdo įrašu (yra angliški subtitrai), po malonių įspūdžių su automobiliu periodo - prietaisų skydelyje pasirodė keli klaidų kodai ir prireikė vilkiko, kad automobilis būtų nugabentas į „Tesla“ servisą.

Po mėnesio Tuomas Katainenas iš „Tesla“ gavo informaciją, jog automobilio nepavyks sutvarkyti nepakeitus akumuliatoriaus, kuris kainuos 20 000 eurų. Prisiminkime, kad automobiliui kokie 8 metai, tad garantijos nebėra.

Nežinome visos istorijos, bet buvo susirūpinta, kad tai gali būti ne vienintelis dalykas, kurį reikia taisyti/keisti, todėl kaina gali būti dar didesnė.

Nelaimingas ir, akivaizdu, tokiais įkainiais nusivylęs Tuomas nusprendė geriau jau atsisveikinti su elektromobiliu ir tą padaryti originaliu būdu. Susprogdinti automobilį buvusiame karjere, panaudodamas 30 kg dinamito. Komanda taip pat įdėjo į vidų „Tesla“ generalinio direktoriaus Elono Musko lėlę.

Na, iš automobilio liko vos kelios detalės, bet bent jau savininkas atrodo patenkintas rezultatu. Jis pažymėjo, kad tikriausiai yra pirmasis, kuris susprogdino „Tesla“ automobilį.

 

Bet kokiu atveju, nepaisant istorijos, susirūpinimas dėl elektromobilių priežiūros išlaidų pasibaigus garantiniam laikotarpiui yra tikras. Ypač kalbant apie „Tesla“ prekės ženklą, kuris bando turėti uždarą ekosistemą, todėl galimybių trečiųjų šalių paslaugoms nėra tiek daug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(13)
(37)

Komentarai (15)

Susijusios žymos: