„Tesla“ turės remontuoti 800 tūkst. automobilių – neveikia svarbi funkcija  (4)

„Tesla“ kompanija priversta nemokamai remontuoti daugiau kaip 800 tūkst. automobilių, parduotų JAV rinkoje, rašo „Reuters“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodo, Nacionalinis eismo saugumo institutas nustatė, kad automobiliuose neveikia garsinis signalas, perspėjantis apie neužsegtus saugos diržus.

Serviso kampanija liečia visus dabartinius „Tesla“ modelius: „Model S“ ir „Model X“, gamintus šiais ir praėjusiais metais, „Model 3“, gamintą nuo 2017 m., ir „Model Y“, kurio gamyba prasidėjo tik 2020 m.

„Tesla“ pabrėžė, kad jiems kol kas nežinomi atvejai, jog kažkas būtų nukentėjęs avarijose nesegėdamas saugos diržų ar dėl programinės įrangos nesklandumų.

Tiesa, ši serviso kampanija nebus tokia, kurios metu tektų važiuoti į remonto dirbtuves – amerikiečiai turės greitai patobulinti valdymo programą ir ją atnaujinti automobiliuose per atstumą, tad dauguma pirkėjų apie tai tiesiog nesužinos.

 

Anksčiau „Tesla“ kompanijai teko taisyti rimtesnį trūkumą. 50 tūkst. „Tesla“ automobilių reikėjo tobulinti autonominio važiavimo funkciją. Važiuojant tokiu režimu automobilis nesustodavo sankryžose, kur stovėjo „Stop“ ženklai. Jis nesustodavo visiškai, o riedėdavo maždaug 10 km/val. greičiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Žinių Radijas
(5)
(5)
(0)

Komentarai (4)