Ukraina jau pasiekė tris dideles pergales diplomatiniame fronte, Rusija visiškai pralaimi  (1)

Ukraina jau pasiekė tris svarbias pergales diplomatiniame fronte.

Apie tai vaizdo kreipimesi pranešė Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmitrijus Kuleba , informuoja Censor.NET.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Jau turime tris dideles pergales diplomatiniame, tarptautiniame fronte.

Pirmoji, žinoma, pergalė informaciniame kare. Jau dabar galime sakyti, kad laimėjome. Niekas pasaulyje netiki rusiškais naratyvais, Rusijos bandymais paaiškinti šį karą ir savo agresiją “, – sakė Kuleba.

Ministras pažymėjo, kad antroji tarptautinė Ukrainos pergalė – požiūrio į Ukrainą ir ukrainiečius pasaulyje pasikeitimas.

"Įdomiausia, kai tokie tektoniniai pokyčiai Ukrainos ir ukrainiečių suvokime vyksta nuo mūsų nutolusiose ir tokiose svarbiose šalyse kaip JAV. Dirbame ir su Azijos šalimis. Visi žavimės savo atsparumu, pasiaukojimu ginant savo šalį, vienareikšmiškai, pergalė“, – pabrėžė Kuleba.

Jis pažymėjo, kad šiandien Ukraina turi pozityviausią reputaciją pasaulyje per savo istoriją.

Ministras teigė, kad trečioji Ukrainos pergalė griauna Rusijos karinės mašinos – Rusijos ekonomikos – pagrindus dėl griežtų sankcijų, stipraus darbo su užsienio įmonėmis, kurios pradėjo pasitraukti iš Rusijos rinkos.

 

"Mes išmušame Rusijos kariuomenės pamatus - jos ekonomiką. Tai turi didelių pasekmių visuomenės nuotaikoms Rusijoje ir Rusijos agresijos ekonominiam pagrindui apskritai. Tęsime šį spaudimą kartu su savo partneriais. Bus taikomos naujos sankcijos prieš Rusiją, oligarchus ir politikus bei prieš visą Rusijos ekonomiką“, – sakė Kuleba. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(2)
(27)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: