[Žinios trumpai] Pranešama, kad Putinas praranda savo vidinio oligarchų rato palaikymą, gali prasidėti sukilimas  ()

Putinas praranda savo vidinio oligarchų rato palaikymą. Tai sukuria prielaidas sukilimui ir priverstiniam valdžios pasikeitimui Rusijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-16 [Žinios trumpai] Pranešama, kad Putinas praranda savo vidinio oligarchų rato palaikymą, gali prasidėti sukilimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Kovos su dezinformacija centras, informuoja Censor.NET .

„Putiną palaiko tik Jurijus Kovalčiukas, Genadijus Timčenka, Sergejus Čemezovas, galintys tiesiogiai su juo bendrauti asmeniškai“, – sakoma pranešime.

Tuo pat metu B. Jelcino laikų oligarchų komanda demonstratyviai traukiasi nuo asmeninio bendravimo, būtent iš jų V. Putinas baiminasi „smūgio į nugarą“.

„Juk Romanas Abramovičius, Volodymyras Potaninas, Olegas Deripaska, Mychailas Prochorovas, Oleksandras Abramovas, Andrius Melnyčenka jau prarado ir toliau praranda savo turtą ir turtus dėl Vakarų sankcijų.

 

Įmonės ir jų savininkai negali susitaikyti su asmens politika, kuri sukėlė tokias pražūtingas pasekmes jų finansinei padėčiai. Todėl jie yra pasirengę imtis ryžtingų veiksmų, kad pakeistų esamą situaciją. Ir jei Putinas nesutiks su jų sąlygomis, jam gresia priverstinė apkalta arba fizinis jo artimiausios aplinkos sunaikinimas“, – sakė JRS.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(1)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: