[Žinios trumpai] Kim Jong Unas pasirodė siurrealistiniame Holivudo stiliaus propagandiniame vaizdo įraše, kuriame – Šiaurės Korėjos raketos paleidimas (Video)  ()

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas pasipuošė odine striuke ir Holivudo stiliaus tamsintais akiniais propagandiniame vaizdo įraše, kuriame matomas šalies balistinės raketos paleidimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-25 [Žinios trumpai] Kim Jong Unas pasirodė siurrealistiniame Holivudo stiliaus propagandiniame vaizdo įraše, kuriame – Šiaurės Korėjos raketos paleidimas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šalis teigė ketvirtadienį sėkmingai paleidusi naująją didžiausią tarpžemyninę balistinę raketą „Hwasong-17“. Valstybinė žiniasklaida pranešė, kad Kimas pats vadovavo paleidimui, rašo BBC.

Šiaurės Korėjos centrinė naujienų agentūra (KCNA) penktadienį paskelbė Holivudo (o gal labiau Bolivudo) stiliaus propagandinį vaizdo įrašą apie paleidimą.

Vaizdo įraše matyti, kaip Kim su akiniais nuo saulės ir blizgia juoda odine striuke eina sulėtintu režimu prieš raketą, kartu su dviem uniformuotais vyrais.

Staiga kitoje scenoje Šiaurės Korėjos lyderis ir jo pareigūnai žiūri į savo laikrodžius, kol Kimas nusiima akinius, pažiūri į kamerą ir pritariamai linkteli.

Kitoje scenoje matyti, kaip kariškis šaukia paspaudęs mygtuką, išsiunčiantį raketą į dangų – akimirka užfiksuota iš daugybės skirtingų kampų.

Ketvirtadienio paleidimas buvo pirmasis kartas, kai šalis išbandė tarpžemyninę balistinę raketą nuo 2017 m.

 

Raketa pasiekė maksimalų 6248 km aukštį ir nuskriejo 1090 km per 67 minutes trukusį skrydį, kol trenkėsi į Japonijos vandenis. Paleidimą taip pat stebėjo Japonijos ir Pietų Korėjos kariškiai.

Kimo tėvas Kim Jong-ilas buvo didžiulis kino gerbėjas, jam priklausė daugiau nei 20 000 vaizdo įrašų ir DVD.

Aštuntajame dešimtmetyje jis netgi įsakė pagrobti Pietų Korėjos režisierių ir aktorių, kad padėtų plėsti Šiaurės Korėjos kino pramonę, rašo „The Guardian“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(7)
(4)

Komentarai ()