[Žinios trumpai] Nukauto okupanto kišenėje stulbinantis radinys: jie rauna dantis iš nužudytų ukrainiečių?  ()

Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Geraščenko pasidalino pyktį ir pasišlykštėjimą keliančia informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai nukautų ar į belaisvę paimtų Rusijos karių kišenėse dažnai randa akivaizdžiai vogtų daiktų. Dažnai tai - elektronika, juvelyriniai dirbiniai ir net apatinis trikotažas. Didesnis grobis, įskaitant kompiuterius, elektrinius paspirtukus ir net kilimus, į Baltarusijos pašto skyrius keliauja sunkvežimiais. Ukrainiečiai prie nukautų priešų dažnai randa ir kruvinų auskarų ir visi gerai supranta, ką tai reiškia.

Tačiau dabar Vidaus reikalų ministerijos darbuotojas Antonas Geraščenko pasidalino labai šlykščia informacija ir nuotrauka - „Negyvų orkų kišenėse tarp kitų daiktų galima rasti ir auksinių dantų karūnėlių, kurios, atrodo, buvo išplėštos iš negyvų ukrainiečių“.

 

Pasidalintoje nuotraukoje matomos kelios karūnėles, auksinė grandinėle ir kiti aukso dirbiniai. Nors neįmanoma sužinoti, ar nebegyvas okupantas tikrai išplėšė negyvo ukrainiečio dantis, akivaizdu, kad visa tai - vagies grobis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(1)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: