[Žinios trumpai] Visiškas Rusijos fiasko – turėjo būti 15 000 samdinių už 1000 dolerių per mėnesį: atėjo vos du ir galiausiai tie patys pabėgo  ()

Ukrainos Vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Geraščenka paskelbė informaciją apie visiškai nesėkmingą Rusijos samdinių verbavimą karui Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anot Censor.NET, jis apie tai parašė „Facebook“.

Geraščenka rašo:

„Potencialūs samdiniai atsisako kovoti už Putino interesus Ukrainoje. Suprasdamas itin didelį „specialiosios operacijos“ nepopuliarumą, Putinas nusprendė kol kas nedaryti masinės mobilizacijos, o pradėti verbuoti samdinius.

Ir ne Rusijoje, o Abchazijoje, Padniestrėje, Pietų Osetijoje. Tai yra, kur „mėsos“ negaila.

Žvalgybos duomenimis, Padniestrei buvo sudarytas planas – 15 000 samdinių už 100 000 rublių per mėnesį arba šiek tiek daugiau nei 1 000 USD.

Dėl to į Tiraspolio ir kitų miestų karių registracijos ir įdarbinimo skyrius atvyko „net“ 2 potencialūs samdiniai, kurie vėliau atsisakė kariauti.

 

Niekas nenori mirti Ukrainoje ir tapti trąša mūsų juodžemiui. Jei niekas nenori kovoti už Putiną dėl pinigų, tai niekas iš tų, kurie gali būti mobilizuojami Rusijoje kaip „nemokama mėsa“ irgi nenorės ilgai kovoti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(0)
(116)

Komentarai ()

Susijusios žymos: