[Žinios trumpai] Rusijoje visu baisumu atgimsta fašistinė Vokietija: propaganda įžengė į beprotiškiausią ir toksiškiausią fazę, kokia tik gali būti  ()

Rusijos propaganda įžengė į beprotiškiausią ir toksiškiausią fazę, ragindama vykdyti masinį ukrainiečių genocidą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai per „Telegram“ pareiškė prezidento patarėjas Michailas Podoliakas.

„Atvira neapykanta Ukrainai, didėjantys raginimai žudyti ukrainiečius. Pagrindinė tezė yra ta, kad Ukraina turi būti sunaikinta bet kokiu pretekstu. Pagrindiniu pranešėju netikėtai tapo buvęs prezidentas Medvedevas, kuris jau nuėjo toliau ir siūlo, kad Rusija turi būti nuo Lisabonos iki Vladivostoko. Kol kas siūlymas netiesioginis. Tačiau sena rožinė pirmųjų Rusijos komunistų svajonė taip pat persikūnijo“, – sakė Podoliakas.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad už visą šią žiniasklaidos prievartos strategiją ir smarkiai išaugusius raginimus imtis destruktyviausio eskalavimo slypi Rusijos Federacijos prezidento administracijos vadovo pavaduotojas Aleksejus Gromovas.

 

„Vienas iš sąlyginės „vanagų ​​partijos“ ramsčių, neišsakytos koncepcijos „Ukraina yra valstybė, kurios nėra“ autorius. Ir, beje, daugelis Rusijos televizijos propagandistų labai mėgsta raginti vykdyti masinį ukrainiečių gyventojų genocidą“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(7)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: