Intenete pasirodė šokiruojančios pirmosios minutės po raketos smūgio į Kramatorsko geležinkelio stotį (Tik stiprių nervų žmonėms, N-18, Video)  ()

Tūkstančiai civilių buvo Kramatorsko geležinkelio stotyje ir bandė evakuotis į saugesnius karo draskomos šalies regionus, kai vakar ryte jiems smogė „Tochka-U“ balistinė raketa.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-09 Intenete pasirodė šokiruojančios pirmosios minutės po raketos smūgio į Kramatorsko geležinkelio stotį (Tik stiprių nervų žmonėms, N-18, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Amnesty International“ raketų tyrėjas, išanalizavęs su incidentu siejamo ginklo nuolaužų nuotraukas, nustatė, kad „atakoje buvo panaudota balistinė raketa 9M79 „Tochka“.

Internete pasirodė vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuotos pirmosios minutės po okupantų raketos atakos.

ĮSPĖJIMAS! Griežtai N-18! Filmuotoje medžiagoje yra vaizdų, kurių nerekomenduojama žiūrėti asmenims iki 21 metų, nėščiosioms ir silpnos psichikos žmonėms!

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6262

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

1 video

2 video

Socialiniuose tinkluose plinta siaubingi vaizdo įrašai ir nuotraukos iš smūgio vietos.

 

Pagal naujausius duomenis, per raketų ataką žuvo 50 žmonių, iš kurių penki buvo vaikai. Iš 50 aukų, 12  mirė ligoninėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: