[Žinios trumpai] Lenkija nusivylusi sankcijomis Rusijai: tai, kas vyksta – nesąmonė  (4)

Lenkijos ministras pirmininkas Mateuszas Morawieckis mano, kad sankcijos Rusijai nėra efektyvios ir reikia imtis papildomų priemonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė Censor.NET, remdamasis „Ukrinform“.

Anot Morawieckio, Rusija iš esmės „prisitaiko“ prie įvestų sankcijų ir gali jas ignoruoti.

„Sankcijos, kurios buvo skirtos iki šiol, netaikomos“, – sakė jis.

Taip pat sakyta, kad prieš kelias dienas, atskleidę rusų įvykdytą nusikaltimą prieš civilius Bučoje, su ekonominiais reikalais ir sankcijomis dirbantys ambasadoriai patvirtino „labai radikalias sankcijas“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6223

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Draudimo pirkti rusiškas anglis atidėjimas keturiems mėnesiams yra labai nuviliantis“, – sakė Morawieckis.

„Keturių mėnesių laukimas reiškia, kad galime tikėtis tik visiškos Rusijos anglies blokados rugpjūčio mėnesį“, – sakė jis.

 

Kalbėdamas apie Rusijos naftos embargo klausimą, Morawieckis pažymėjo, kad tiems, kurie dvejoja dėl radikalių sankcijų Rusijai ir toliau nori pirkti šalies naftą, turėtų būti taikomi papildomi muitai.

„Todėl dar kartą raginu galingiausias ES sostines veikti greitai. Turime įvesti sankcijas, kurios turės lemiamos įtakos Rusijos ekonomikos būklei“, – pridūrė Morawieckis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(34)
(1)
(33)

Komentarai (4)