[Žinios trumpai] Zelenskis pasityčiojo iš Putino teiginio, kad karas Rusijai „eina pagal planą“  (5)

Vladimiras Putinas Rytiniame kosmodrome dar kartą pakartojo, kad „specialioji karinė operacija“ Ukrainoje vyksta pagal planą. Vakarų ekspertai taip nemano - Rusija patiria didelius nuostolius, turėjo pasitraukti iš Ukrainos šiaurės, o ir didelių pergalių perspektyva atrodo miglota. Be to, kažin, ar Rusija skaičiavo, kad karas kainuos tiek daug.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas, beje, nėra vienintelis, kuris taip teigia. Tai - oficiali valstybinė linija, kurią atkartoja ir Rusijos diplomatai. Štai Rusijos ambasada JAV piktinasi, kad amerikiečiai pabrėžia klaidas, kurias Rusija padarė planuodama savo invaziją į Ukrainą. Pasak ambasados, Rusijos karinės pajėgos Ukrainoje „sėkmingai įvykdė joms keltas užduotis“.

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sureagavo į Putino pareiškimus, kad viskas vyksta pagal planą. Zelenskis retoriškai klausia, kaip Putinas galėjo patvirtinti planą, pagal kurį tiek daug rusų miršta. Paskutinė oficiali Rusijos statistika, publikuota kovo 25 dieną, teigė, kad Ukrainoje žuvo 1351 rusų karys. Ukraina skelbia, kad tikrasis skaičius artėja prie 20 tūkstančių.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6237

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Kaip planas, pagal kurį vos per daugiau nei mėnesį žūsta dešimtys saviščių, galėtų būti sukurtas? Kas patvirtintų tokį planą?“, klausia Zelenskis.

 

Tiesa, Zelenskis taip pat paragino nenuvertinti priešo. „Mes suprantame, kad ne visi rusų tankai yra įklimpę laukuose, ne visi priešo kariai bėga iš mūšio lauko ir ne visi jie yra šauktiniai, kurie net nežino, kaip teisingai laikyti ginklus“, teigia Zelenskis. Ukrainos prezidento manymu, priešo nuvertinimas sumažina Ukrainos karių pergales.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(0)
(25)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: