[Žinios trumpai] Deputatų pasiūlymas: negrįžai iš užsienio ginti Ukrainos - įkalinimas iki 10 metų  ()

Įstatymo projektas Nr. 7265 numato, kad jei mobilizuojamas asmuo po karo padėties paskelbimo negrįš į Ukrainą iš užsienio, jam gali būti skirta nuo 5 iki 10 metų laisvės atėmimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įstatymo projektą užregistravo Liaudies deputatų grupė, praneša Censor.NET. Tarp dokumento autorių – Fediras Venislavskis, Maryana Bezugla, Romanas Kostenko, Jevhenija Kravčiuk ir kt.

Įstatymo projekte numatyta, kad karinės padėties atveju Ukrainoje ar tam tikrose vietovėse pagal įstatymą asmenys, privalomai šaukiami mobilizacijos metu, taip pat Ministrų kabineto nariai, valstybės valdžios institucijų vadovai ir jų pavaduotojai, deputatai, kaimų gyventojai, merai, teisėsaugos pareigūnai, teisėjai, Ukrainos Konstitucinio Teismo teisėjai, prokurorai, esantys už Ukrainos ribų, nesant svarbių priežasčių, privalo grįžti į Ukrainą.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6246

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Prie pagrįstų priežasčių priskiriamas draudimas išvykti iš šalies stichinės nelaimės, katastrofos, nelaimingo atsitikimo, komandiruotės, gydymo ar esant kitomis trukdančioms aplinkybėms.

To nepadarius, gresia laisvės atėmimas nuo 5 iki 10 metų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(9)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: