[Žinios trumpai] Saugumo ekspertas apie būsimą grandiozinį Rusijos puolimą: „jie padarė du tikrai protingus dalykus, bet viskas baigsis sukruvinta nosimi“  ()

Saugumo ir žvalgybos sričių specialistas Philipas Ingramas MBE teigė, kad nepaisant to, jog Rusija daro „kai kuriuos gerus karinius dalykus“ sutelkdama dėmesį į arčiau savo šalies esančius Ukrainos regionus, ji neturi jokių šansų prieš Ukrainos rytinę kariuomenę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina „rengia gynybą“ beveik dešimtmetį nuo Krymo karo, o Rusija bus nugalėta, kai bandys laimėti bent vieną rimtą pergalę Ukrainos kare.

Ph. Ingramas sakė „GB News“: „Rusija padarė gerų dalykų kariniu požiūriu. Jie visas savo operacijas paskyrė vienam vadui. Antras dalykas, kurį jie padarė, tai sutelkė dėmesį į pietryčius, taip jie sutrumpino savo susisiekimo linijas iš pačios Rusijos, kad galėtų greičiau įvesti savo karius. Tačiau ji negalės pakeisti savo vadų patirties ir taktikos, ir labai tikėtina, kad vadai nėra suderinę kompleksiškai visų ginkluotųjų operacijų“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6398

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Jie negali  tinkamai sureguliuoti savo logistikos, kad palaikytų tokio pobūdžio operacijas, ir ketina atakuoti sritį, kurioje Ukraina rengia gynybą daugiau nei aštuonerius metus“.

 

„Rusai ketina mesti viską, ką gali, bet aš manau, kad ukrainiečiai „jiems sukruvins nosį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(48)
(0)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: